spectaculair

hannah viert haar 40-jarig jubileum

Sinds 1979 staat hannah bekend om hun werk wat betreft huidverbetering. Omdat hannah haar huidcoaches nog meer bagage wil meegeven, heeft het hannah team tijdens dit 40-jarig jubileumjaar de huidcoaches een speciale mogelijkheid gegeven om op een bijzondere locatie hun kennis en succes te vergroten.

Omdat hannah hun 40-jarig jubileum groot wilde vieren heeft hannah maar liefst honderd huidcoaches in het weekend van 17 t/m 20 mei meegenomen naar de Algarve in Portugal. De honderd huidcoaches kwamen uit alle hoeken van Nederland. Tijdens vier fantastische, zonnige dagen zijn er inspirerende masterclasses gegeven. De huidcoaches zijn sportief aan het werk gezet en het jubileum is tot in de late uurtjes gevierd! Het weekend is er één om nooit te vergeten, waarin hannah haar huidcoaches in de spotlights heeft gezet!

Les van de experts

Gedurende het bomvolle weekend zijn er vijf exclusieve masterclasses gegeven om de hannah huidcoaches te inspireren en motiveren om doelen te stellen en die ook daadwerkelijk te verwezenlijken. Het toevoegen van hun persoonlijke reis naar succes maakt iedere sessie boeiend en leerzaam voor de aanwezigen.