HELEMAAL IN HET NIEUW

met HOUSE OF SNOBS

NU HET NIEUWE MODESEIZOEN WEER IS LOSGEBARSTEN, IS HET OOK TIJD ONZE GARDEROBE TE UPDATEN MET PRACHTIGE KEY-ITEMS. EN WAAR KUN JE NU BETER SHOPPEN DAN BIJ HÉT WALHALLA OP HET GEBIED VAN LUXURY LIFESTYLE? PRECIES, BIJ HOUSE OF SNOBS NATUURLIJK!

Hier bij Talkies kunnen we niet onder stoelen of banken steken hoe heerlijk shoppen het is bij House of SnoBs. Na iedere sessie – inclusief bubbels – verlaten we de ruim opgezette zaak in Enschede standaard met tassen vol. Je vindt hier enkel de meest exclusieve collecties van high-end brands. ZoalsBiblos. Karin Kroonenberg runt deze high class boutique vol passie samen met haar vakkundige team. Na 32 jaar is ze nog altijd ergenthousiast over de geweldige mode die ze verkoopt bij House of SnoBs. Het team biedt de beste service en geeft passend advies waar nodig. Een greep uit de merken die Biblos verkoopt? Wat dacht je van Dsquared2, Moose Knuckles, Fabiana Filippi, Woolrich en Parajumpers? De mooiste items uit de nieuwe collectie zijn voor jou geselecteerd en dankzij de vakkennis van het team van Biblos krijg jij passendstijladvies. Wel zo fijn wat een go en no go is dit najaar.

De sunglasses area is overigens ook een must visit. Sinds kort vind je hier het nieuwe merk FRED. Dit juwelen- en zonnebrillenhuis maakt unieke creaties van prachtige materialen. Het huis kent een maritiem verledenen dat zie je duidelijk terug in de ontwerpen. In de ‘Force 10’-collectie zie je dat bijvoorbeeld terug in de schakels en kabels. Stoere doch chique ontwerpen. Welke armband of welke zonnebril het ook wordt, je bent verzekerd van een uniek en eigentijds exemplaar waar je gezien mee wílt worden.

Outfit? Check! Accessories? Check! Nu nog even een lekkere oppepper voor je huid en you will sparkle and shine! De nieuwste toevoeging aan het huidverzorgingsassortimentvan Robert Nederveen Cosmetics isLa Prairie.In Talkies kun je regelmatig lezen over dit prachtige merk dat bekendstaat om haar key-ingrediënt (kaviaar!). Net als in alle andere crèmes is in het gloednieuwe Powder Foundation ook verrijkt met kaviaar. De Powder Foundation zorgt voor een natuurlijke, matte en toch dekkende uitstraling. En het beschermt je ook nog eens tegen de schadelijke straling van de zon. Alles in één dus. En nu je toch in deze beautycorner bent… Om schoon en fris je bed in te duiken gebruik je de nieuwe producten Crystal Micellar Water en Supreme Balm Cleanser van La Prairie. Met een verbluffend effect hechten de producten zich aan make-up en onzuiverheden. Het kalmeert en maakt je huid fluweelzacht en zo is je huid klaar voor je dag- of nachtcrème. Wat wil je nog meer? Hup in de auto naar Enschede! 

H.J. van Heekplein 1 
7511 HL Enschede
T. +31534318771