collageenboost

Huidverzorging van binnenuit: dé beautytrend voor 2020

“Smeren, smeren en nog eens smeren!” prediken we bij Talkies altijd. Jouw mooiste huid bereik je onder meer door de crèmes en verzorging, maar wat je binnenkrijgt is mínstens zo belangrijk. Want eigenlijk begint het daar allemaal. Moeilijk is dat helemaal niet, nu het Noorse Oslo Skin Lab sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar is en direct inslaat als een bóm!

Sterren als Miranda Kerr, Kourtney Kardashian en Gwyneth Paltrow zweren bij het razend populaire Noorse product. Er is niks mis met een lachrimpeltje hier en daar, maar onze huid blijft natuurlijk niet eeuwig mooi zonder er iets aan te doen. Eigenlijk moet je vóór je dertigste dít beautyproduct al kennen! Want wanneer we de dertig naderen begint onze eigen collageenproductie af te nemen en dat betekent: een vermindering van de elasticiteit en stevigheid van je huid. Oslo Skin Lab heeft de oplossing: een collageensupplement in poedervorm dat je zo, hup, kunt toevoegen aan je dagelijkse smoothie of salade met een stralende huid als resultaat. Klinkt easy toch? Is het ook!

WETENSCHAPPELIJK AANGETOOND EFFECT

Het collageensupplement van Oslo Skin Lab heet The Solution (ofwel: dé oplossing) en bestaat voor honderd procent uit gehydrolyseerd collageen: dat is collageen dat is opgedeeld in dusdanig kleine peptiden dat het wordt opgenomen en effect heeft op je huid. Er wordt alleen met grondstoffen gewerkt waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk bewezen is en waarover gepubliceerd is in medische databases, en die geen bijwerkingen hebben. Een fijn idee!

Dat deze beautytrend revolutionair te noemen is mag duidelijk zijn, want het heeft al meerdere toonaangevende internationale beautyprijzen in de wacht gesleept. En dat is niet voor niets: onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat na vier weken al effect is te meten, zo neemt de rimpeldiepte gemiddeld af met zeven procent (!). Na acht weken gebruik is de huid elastischer en is de rimpeldiepte al afgenomen met gemiddeld 20,1 procent. Bij structureel, langer gebruik nemen deze resultaten nog verder toe. Stoor je je bijvoorbeeld aan je cellulite? Ook daar helpt de collageenpoeder bij, er worden goede resultaten op de zichtbaarheid van cellulite gemeten bij langer gebruik.

EEN SLIMME MEID IS OP HAAR TOEKOMST VOORBEREID

Behalve dat het product bestaande tekenen van veroudering aan de huid herstelt, werkt het ook preventief. Het vertraagt dus ook de ontwikkeling van nieuwe tekenen van veroudering. Wel zo fijn, als je een beetje vooruit denkt. Want een slimme meid… Oh, en het product werkt op de hele huid, dus niet alleen op je gezicht!

Kortom, acht weken The Solution zal deze resultaten opleveren:

  • Een elastische huid met minder zichtbare rimpels
  • Een afname van de rimpeldiepte van gemiddeld 20,1%
  • Een gladder lichaam. Omdat je het product inneemt, werkt het op het hele lichaam
  • Het vertragen van de komst van nieuwe rimpels

Ons advies is dan ook om Oslo Skin Lab aan je dagelijks leven toe te voegen, om het allerbeste resultaat te bereiken. Dat klinkt misschien veel maar is het niet, want je voegt het supplement gemakkelijk toe aan je smoothie, door de koffie of in een salade. Daar wordt de smaak niet anders van, want The Solution is vrij van toegevoegde geur- en smaakstoffen en een echt puur product.

HOE HET WERKT

Je kunt de poeders exclusief bestellen via osloskinlab.nl; zowel losse verpakkingen (€56,90 excl. verzending) als in een membershipvorm. Wij raden het membership aan, omdat je het op die manier gemakkelijk onderdeel kunt laten worden van je dagelijkse routine. Extra voordeel: als je member bent, krijg je altijd 30% korting (€39,80 per maand incl. verzending) en krijg je elke vier weken een nieuwe verpakking met 28 sachets thuisbezorgd die door je brievenbus past. Makkelijker wordt het dus niet!

Werken aan je mooiste huid terwijl je er weinig voor hoeft te doen, is extra fijn in onze toch al drukke agenda. Los het poeder op in water, sap, koffie, of voeg het toe aan je havermout, soep of salade – het maakt allemaal niet uit, zolang je maar iedere dag je dosis inneemt.

TALKIES-KORTING

Talkies-lezers kunnen met extra korting kennis maken met Oslo Skin Lab en The Solution. Als je via deze link of met de kortingscode ‘Talkies’ een bestelling plaatst, krijg je de eerste verpakking met 50% korting (dus maar €28,35 ipv €56,90!). Volgende verpakkingen kosten €39,80 per vier weken. Je kunt de levering hiervan op ieder moment stopzetten. Oslo Skin Lab hanteert geen verplichte afname of opzegperiode. No strings attached, maar geloof ons: je raakt verslááfd aan die mooie huid!