Goodiebox

Met deze trucs pak je je kerstcadeaus gemakkelijk in

Het inpakken van je kerstcadeaus kost niet alleen veel tijd, het gaat ook vaak om eenmalig gebruik van verpakkingsmateriaal. Dus waarom niet gewoon hergebruiken wat je al in huis hebt?

December is in volle gang en terwijl de mooiste etalages je proberen te verleiden, is er niet alleen de jaarlijkse vraag wat je cadeau moet geven voor Kerstmis, maar ook hoe je cadeaus er aantrekkelijk uitzien onder de kerstboom. Maar die inpakmarathons vinden hun uiteindelijke bestemming hoogstwaarschijnlijk in de prullenbak. Het hergebruiken van oude boxen en materialen zorgt dus niet alleen voor minder afval, maar helpt ook tegen het jaarlijkse kartontekort rondom de feestdagen. Goodiebox laat zien hoe je je dierbaren een geluksmoment in kerststijl kunt bezorgen – door simpelweg een paar sprankelende accenten toe te voegen aan je oude Goodiebox. 

Kerststress 

Een majestueuze kerstboom, prachtig versierd met glanzende kerstballen en omgeven door rijkelijk mooi ingepakte cadeaus. Het is een iconisch beeld, maar om er te komen is maar al te vaak een stressvol gedoe. Elk jaar beloven we onszelf om vroeg met de kerstvoorbereidingen te beginnen en mooie, opvallende cadeaus te regelen. Er zijn echter makkelijke oplossingen die eenvoudig zijn uit te voeren, (bijna) geen geld kosten en vooral het eenmalig gebruik van verpakkingsmateriaal voorkomen.

#reuseforchristmas 

Gelukkig hebben `e een aantal eenvoudige trucs en doe-het-zelf-inspiratie verzameld die een wow-moment veroorzaken. Laat je door Goodiebox inspireren om bestaande materialen om te toveren tot show-stopping kerstcadeaus. Met #reuseforchistmas roepen ze iedereen op om zuinig te zijn met karton, bestaande verpakkingen te hergebruiken en members openlijk aan te sporen om hieraan mee te doen. 

Don’t feel sorry for treating yourself

Tijdens de feestdagen kan het gebeuren dat er zoveel plaatsvindt dat we onze welverdiende me-time niet nemen of het even rustig aan doen. Daarom stimuleert Goodiebox vrouwen om niet alleen aan hun familie en naasten te denken, maar vooral ook aan zichzelf. En wat is dan beter dan een verrassingsbox vol Goodies voor jezelf?

  • Je maandelijkse me-time – gratis bij je thuisbezorgd
  • Limited Edition Christmas Box – only for Christmas  
  • Goodiebox Classics – verwennerij op aanvraag