Vertrouw op de kwaliteit van Juvéderm®-fillers

Mooier met de hyaluronzuurfillers van Juvéderm

Voel je je fit en geweldig, maar zegt de spiegel iets anders? Wil je mooi ouder worden, maar wel met een natuurlijk ogend resultaat*? Vertrouw dan op de kwaliteit van Juvéderm®-fillers.

Veel vrouwen twijfelen over hun eerste fillerbehandeling. Vooral de angst voor een onnatuurlijk resultaat houdt vrouwen tegen. Dan is het een goed idee om een vrijblijvende afspraak te maken met een cosmetisch arts en deze angst te bespreken. Juvéderm® maakt gebruik van de gepatenteerde VYCROSS®-technologie, wat zorgt voor een langdurig* en natuurlijk ogend resultaat*, tot wel 24 maanden*. Deze VYCROSS®-technologie is uniek voor het merk.

Waarom twijfel jij? Neem de stap, maak een afspraak, ga voor kwaliteit en verfris je look met JUVÉDERM!

Juvéderm® is wereldwijd het nummer één-merk in hyaluronzuurfillers*. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan zeventig miljoen* injecties geproduceerd (van 2004 tot eind november 2019) en uit onderzoek blijkt een hoge mate van patiënttevredenheid: meer dan 90% van de mensen is drie maanden na behandeling tevreden met het resultaat*!

Je natuurlijke uitstraling behouden

Alle fillers uit het assortiment van Juvéderm® zijn uiterst zorgvuldig ontwikkeld en hebben elk specifieke eigenschappen die passen bij de verschillende zones in je gezicht. De gepatenteerde technologie van JUVÉDERM® zorgt ervoor dat deze filler in je eigen weefsel integreert. Dit resulteert in een natuurlijke uitstraling, ongeacht of je lacht, praat of fronst*.

Een natuurlijk ogend resultaat van een fillerbehandeling is afhankelijk van de keuze van een goede arts, het product én jouw verwachtingen. Elk gezicht is anders. Bespreek je wensen met je arts tijdens een eerste consult. Op juvederm.nl kun je gemakkelijk een goede arts vinden. Met de juiste informatie en begeleiding kun je samen met je behandelend arts toewerken naar het beste resultaat. En daar speelt de keuze voor kwaliteit en het merk een belangrijke rol in. Bereid je dus goed voor en ga naar www.juvederm.nl.

Ben je benieuwd welke artsen bij jou in de buurt met Juvéderm® werken, bezoek dan www.juvederm.nl

* In een studie onder personen > 18 jaar, gaf 65,1% (n=43) aan dat de resultaten van hun lippen ‘extreem natuurlijk’ of ‘natuurlijk’ aanvoelden

* Op basis van een zoekopdracht naar gepubliceerde klinische studies met hyaluronzuurfillers in november 2019. Een werkingsduur van 24 maanden werd vastgesteld bij Juvéderm®VOLUMA met lidocaïne, afhankelijk van het gekozen behandelgebied. Geen 1-op-1 vergelijking

* Op basis van de antwoorden van 85 patiënten op de vragenlijst ‘Face-Q Satisfaction with Lower Face and Jawline’

* Op basis van marktonderzoek onder ruim 1000 zorgprofessionals in de 13 grootste landen voor esthetische behandelingen wereldwijd

* Op basis van marktonderzoek met 756 zorgprofessionals uit 12 groeimarkten

* Weefselintegratie werd aangetoond in in-vivo studies (bij dieren)