De Bijenkorf

Virtueel beautyadvies

Ook alle beautysalons hebben hun deuren voorlopig moeten sluiten. Hoe blijf je jezelf goed verzorgen? De Bijenkorf to the rescue! Via haar online shop is het vanaf nu ook mogelijk om een persoonlijk advies van een personal beautystylist te boeken. Zo blijft je huid en haar stralen tijdens de coronacrisis!

Ben je op zoek naar een nieuw beautyproduct? De personal beautystylisten van de Bijenkorf hebben alle beautykennis die je nodig hebt over de juiste huidverzorging, haarverzorging en make-up. Iedere klant krijgt een persoonlijk advies die het beste bij jou en je huid en haar past, met producten van de mooiste merken. Met het virtuele beautyadvies is het mogelijk om vandaag nog een afspraak te maken voor een gratis telefonisch consult met één van de Bijenkorf-beautystylisten. Het beautyteam staat elke dag van 12:00 tot 20:00 uur voor je klaar, om al jouw brandende beautyvragen te beantwoorden.

 “Hiermee willen we ook in deze bijzondere tijd onze klanten de service bieden die ze van ons mogen verwachten, ook al is het nu op afstand.”

Eefje Luuring, Buying Manager Beauty de Bijenkorf

Check www.debijenkorf.nl/virtueel-beautyadvies voor meer beautyinfo.