Voor eens en altijd

déze producten doen wat ze beloven

In de wondere wereld van beauty en haar innovaties kun je heel gemakkelijk de weg kwijtraken. Overvolle lades in de badkamer met producten die hun (valse) beloftes niet nagekomen zijn, zijn het resultaat van de verleiding steeds weer iets nieuws te proberen om je huid voor eeuwig – of in ieder geval voor zo lang mogelijk – jong te houden. Bij Talkies zijn we voorstander van gracieus oud worden en geloven we niet dat we het verouderen van de huid kunnen voorkomen op een kunstmatige manier, die ook mooi maakt. Wél zijn we ervan overtuigd dat je heel knap oud kunt worden als je goed genoeg voor je huid zorgt. Hier een overzicht van producten en behandelingen die doen wat ze zeggen en welke wij al járen gebruiken en écht resultaat geven!

YOUR ESSENTIAL BEAUTY LIST

M2 BEAUTÉ-serum
Niks mis met mijn wimpers. Ze zijn aanwezig, lang en vol. Tóch heb ik me eens op een blauwe maandag laten overhalen om nepwimpers te plaatsen. Grootste fout van mijn leven. Waar nepwimpers voor anderen een onmisbare beauty tool is, was het voor mij een ramp welke ik na 48 uur liet verwijderen, omdat mijn ogen enorm jeukten en de wimpers gewoonweg te zwaar waren om te dragen. Resultaat: mijn natuurlijke wimpers zijn dunner en groeien alle kanten op in plaats van netjes en overzichtelijk naast elkaar. Echt eeuwig zonde! Er bleek een redding op de markt. Het M2 BEAUTÉ-wimperserum. Het belooft bijna wonderen, zoals zulke groei van je wimpers dat je het moet bijknippen, en eerlijk is eerlijk; dat is niet waar. Maar wat wél is, is dat ik na twee weken dagelijks gebruik een vollere bos wimpers zie die weer netjes in het gareel beginnen te groeien. In het begin prikte het iets, net boven mijn wimper. Je brengt het voor het slapen gaan als een eyeliner aan, zo dicht mogelijk op de wimperrand. Het prikkende gevoel ging al vrij snel over. Ik kan niet anders zeggen dan dat het serum zijn werk doet en me bijna mijn natuurlijke wimpers heeft teruggegeven, dus ik ga er nog even mee door. Chapeau!

SENSAI
Mijn liefde voor SENSAI-verzorgingsproducten steek ik niet onder stoelen of banken, omdat ik wéét dat het met je huid doet wat het belooft. Ik pikte het vroeger al van mijn moeder en vanaf mijn twintigste ben ik het zelf gaan kopen. Ik ben dus al ruim twintig(!) jaar een trouwe gebruiker. Hun dubbele reiniging – eerst de cleansing oil en daarna de creamy soap – is voor mij onmisbaar. Dagelijks begin ik ook met een flinke hand vol lotion op mijn gezicht te smeren, daarna de emulsie en dan pas een likje crème. De Wrinkle Repair-lijn en SENSAI Ultimate zijn favoriet, maar nu wint het allernieuwste van SENSAI, de Absolute Silk Micro Mousse Treatment en -crème, terrein. De Micro Mousse Treatment is een behandelingslotion in schuimvorm met hun welbekende Koishimaru Zijde Royal TM én de nieuwe Bubble-technologie waar ze járen aan hebben gewerkt en waarmee SENSAI vooruitstrevend is op beautygebied. De bubbels bevatten koolstofdioxide, een unicum! De microcirculatie wordt gestimuleerd, de opname van zuurstof en daardoor de zuurstofvoorziening van de cellen worden verbeterd. Lijntjes en rimpels worden opgevuld, spankracht en stevigheid verbeteren, de huid wordt geregenereerd en komt tot rust. Bovendien stabiliseert het koolzuur de pH-waarde – en dit zorgt voor een betere huidvernieuwing. Dankzij een nieuw procedé is het mogelijk om Micro Bubbles te maken die kleiner zijn dan de poriën in de huid. Hierdoor bevat de formulering een hoge concentratie Micro Bubbles en worden de bubbels optimaal door de huid opgenomen. Van de Absolute Silk Cream & Fluid zal je hart een vreugdesprongetje maken. Zo verwend als ik ben door de waanzinnige resultaten van SENSAI-producten zo verrast werd ik door de zachtheid en werking van deze nieuwe crème en mousse. Iedere cent waard!

Ben je benieuwd naar meer van de beauty-favorieten van onze redactie? Dat lees je in Talkies Magazine!