THE POSH LIFE

Dít is de contourhack van Victoria Beckham

Heb je je weleens afgevraagd hoe Victoria Beckham aan die strakke kaaklijn komt? Geloof het of niet, het antwoord zit ‘m niet alleen in haar goede genen. Recent trok de voormalig Spice Girl naar Instagram, waar ze haar go-to contourtechniek onthulde aan haar miljoenen volgers. Wij zijn verkocht!

Victoria Beckham heeft ons al vaker laten smullen van haar schoonheidsgeheimen. En dat is niet zo gek, want na een succesvol modelabel en collabs met Estée Lauder richtte het 49-jarige stijlicoon in 2019 haar beautylabel Victoria Beckham Beauty op. Nadat ze eerder haar skincareroutine en signature smokey eye deelde, wendde ze zich onlangs opnieuw tot Instagram met haar favoriete contourtechniek. 

Om een kaaklijn à la Posh te krijgen, start je met twee verticale, versmallende contourlijnen aan weerszijden van de neusbrug. ‘De lijnen moeten omhooggaan naar de wenkbrauwen, maar niet te fel. Anders lijk je boos’, vertelt Beckham. Vervolgens teken je met je contourstick horizontale streepjes aan beide kanten en accentueer je je jukbeenderen met twee lijnen net onder het bot. Twee kruisjes op je voorhoofd zorgen voor een natuurlijke schaduw die je jukbeenderen verhoogt, terwijl een lijn onder de kaken en bij de onderste wimperlijn de look afmaken. 

Toegegeven: haar methode lijkt in eerste instantie wat vreemd, maar tal van influencers haastten zich naar TikTok en Instagram om de hack uit te proberen – en de resultaten zijn verrassend goed. Kijk mee:

Fotografie Instagram – @victoriabeckham

Tekst Jari Putteman