Beauty Expert Firdevs Göl weet hoe jij jouw huid kan laten stralen

Zo krijg je deze lente een glowy skin

De lente is eindelijk in zicht! Een fris begin is heerlijk, dit geldt natuurlijk ook voor mijn huid. Ik reinig mijn huid twee keer per dag en verzorg het met de producten van Mesoestetic. Zo gebruik ik onder andere de hydrafusion en brightening eye contour crème, vitamineserum, moisturizer voor dag en nacht en SPF. Zo kan ik tussen de beautybehandelingen bij FG Clinic door mijn glow op pijl houden. Maar wat kun jij doen om een mooie, glowy skin te creëren? Ik geef je graag wat tips.

Glowy Skin Tip 1

Jouw daily skin routine is van groot belang, het is de holy grail voor een stralende huid! Deze routine heeft de volgende basisstappen: double cleanse, stimulate, prevent en protect óf repair. Je kunt deze routine altijd uitbreiden met andere producten zoals een oogcrème of lipverzorging. 

De Mesoestetic AGE
Element Brightening Cream
gaat de eerste tekenen van veroudering tegen en geeft de huid een glow!
Het Mesoestetic AOX Ferulic is een antioxidanten serum met een celbeschermende werking en verhoogd de aanmaak van collageen zes keer!

Glowy Skin Tip 2

Trakteer jezelf eens in de vier tot zes weken op een goede behandeling die past bij jouw huid. Bij FG Clinic kunnen wij onze klanten met een huidscan adviseren. De desbetreffende behandeling moet ervoor zorgen dat de huid wordt vernieuwd, collageen en elastine wordt aangemaakt en dat de huid zichzelf weer gaat boosten. Op deze manier komt de natuurlijke glow naar boven.

Glow Skin Tip 3

Drink genoeg water. Dit is iets wat je vaak genoeg hoort, en helaas te weinig wordt gedaan. Door voldoende water te drinken hydrateer je de huid van binnenuit. Belangrijk dus! 

In balans

Er zijn natuurlijk nog veel meer factoren die meespelen als het aankomt op een mooie, glowy huid. Zijn je hormonen in balans? Beweeg en slaap je genoeg? Eet je gezond? Daarnaast is het van belang om inzicht te hebben in jouw huidtype- en conditie. Al deze factoren spelen mee. Is er een disbalans? Dit kun je direct zien aan je huid. Er zijn tal van behandelingen om de balans in jezelf en huid terug te vinden én te houden. Zelf ben ik groot fan van de Vivace-behandeling. Wij werken al jaren met microneedling. Het is een doeltreffende manier om de huid in de diepte te vernieuwen. Rimpels en littekens vervagen doordat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De combinatie met radiogolven zorgt voor een nog mooier en egaler resultaat omdat de intense warmte de collageenaanmaak extra stimuleert. Wij noemen deze behandeling dan ook de Collageen Boost Ultimate! Met deze behandeling heb je dan ook vrijwel direct resultaat, wie wil dat nou niet?

Vivace-behandeling

De Vivace Microneedling RF zorgt voor…

  • Een egalere huid
  • Versteviging en lift van de huid
  • Vervaging van (acné) littekens
  • Vermindering van rimpels

De Vivace Microneedling RF is geschikt voor:

  • Het gezicht
  • De hals en het decolleté
  • Het gebied rondom de ogen
Firdevs Göl

Spring Parfum

De geur die ik dit seizoen draag is de de eau de parfum van Ladenac Charnelle. Een vrouwelijke en bloemige geur voor de lente!

Ladenac Charnelle

ZIE OOK: BEAUTYEXPERT FIRDEVS GOL

Wil jij meer informatie over wat juist is voor jouw huid, dan ben je altijd welkom in onze Beauty concept store, FG Clinic. Fgclinic.nl