Sensai Ultimate

Zó krijg jij een huid als zijde

Editor in Chief Kristina Bozilovic zweert al ruim dertig jaar bij het luxe verzorgingsmerk SENSAI. Tijdens de Talkies Lifestyle Lunch ontdekten ruim vijftig zakenvrouwen hoe je met de nieuwe ULTIMATE-LIJN de huid transformeert naar een zijdezachte huid en de dagelijkse reiniging en verzorging een moment van luxe en verwennerij wordt. Lees hier alles over de nieuwe SENSAI ULTIMATE-LIJN en hoe ook jij een zijdezachte huid bereikt!

Het kenmerkende ingrediënt van SENSAI is Koishimaru Zijde. Koishimaru Zijde is de meest bijzondere en hoogwaardige zijdesoort ter wereld omdat het een uitzonderlijk fijne en stralende zijdesoort is, ooit uitsluitend voorbehouden aan de keizerlijke familie van Japan. Tot op de dag van vandaag is Koishimaru Zijde de kostbaarste zijde ter wereld. SENSAI ontdekte dat zijdeweefsters opvallend jeugdige en zijdezachte handen hadden. Na onderzoek naar verschillende zijdesoorten werd duidelijk dat Koishimaru Zijde het unieke vermogen heeft om de productie van hyaluronzuur te bevorderen. Hyaluronzuur is een uniek bestanddeel van de huid dat vocht aantrekt. Het kan tot wel 1000 keer (!) zijn eigen gewicht in water vasthouden, essentieel voor een zijdezachte huid dus.

Ultimate The Lotion


Na het reinigingsritueel, begint de routine met de ULTIMATE lotion. Deze verfijnde lotion versmelt met je huid en geeft een diepe hydratatie en voeding. Door de verkleinde moleculen, worden de verzorgende oliën en vocht goed opgenomen in de huid. Deze lotion is een onmisbare stap in de verzorgingsroutine om fijne lijntjes en rimpeltjes tegen te gaan. Na het gebruik van deze lotion is de huid voorbereid op de daaropvolgende stap in de routine.

Ultimate The emulsion

Deze lichte emulsie breng je aan na de lotion en biedt een perfecte balans tussen frisheid en voedende verzorging. Uniek aan deze emulsie is de olieachtige formule die subtiel is gemengd, waardoor de textuur op de huid zacht smelt. Ook in dit product vind je de ingrediënten Koishimaru Zijde Infinite en het Sakura Eternal Complex, welke een belangrijke rol spelen in het bestrijden van de zichtbare tekenen van huidveroudering. Na gebruik voelt de huid strak en zijdezacht aan.

Ultimate The Cream

Je sluit de routine af met deze volle crème waarmee de zintuigen worden geprikkeld dankzij een exclusieve mix van voedende oliën. Deze gepatenteerde oliën zijn precies afgemeten wat een ideale balans tussen een rijke, kalmerende textuur en een zijdezachte stralende huid geeft. Ook in de crème komen de ingrediënten Koishimaru Zijde Infinite en het Sakura Eternal Complex terug, wat de zichtbare tekenen van huidveroudering aanpakt.

Deze SENSAI ULTIMATE-lijn luidt een nieuw tijdperk in van luxe cosmetica en geeft de jeugd terug aan de huid. Dit verzorgingsritueel, die zowel ’s ochtends als ’s avonds kan worden toegepast, geeft jou dagelijks een heerlijk moment van verwennerij en luxe.

sensai-cosmetics.com


Foto’s: Damon Rigter
Tekst: Nikita Kanjer