De oplossing voor meer ontspanning

Zo word je een sleeping beauty

Ontspannen leven. Het gevoel dat alles ‘vanzelf gaat’. Overdag makkelijk focussen en mooie dingen bewust meemaken. ‘s Nachts moeiteloos slapen. Daar zegt toch iedereen ja tegen? Een tovermiddel bestaat niet maar Circadian wel. Dit is een lijn met drie producten, ontwikkeld door beauty innovator Mardge Pascaud. Na de testresultaten durven we rustig te stellen: dit trio is dé oplossing voor iedereen die meer rust ambieert.

Mardge Pascaud signaleerde al jarenlang de stijgende cijfers van Nederlanders die niet goed slapen, concentratieproblemen hebben en kampen met stress gerelateerde klachten. ‘En dat heeft een enorme impact op de huid,’ vertelt Mardge. Zoals een vaal of verstoord huidbeeld. Je kan dan smeren wat je wil, maar de echte glow is weg. ‘Daarom heb ik een concept ontwikkeld met producten die het bioritme reguleren waardoor vanzelf meer ontspanning en rust ontstaat en dus een mooier huidbeeld.’ Dit concept past precies in de filofosie van Pascaud met als basis de Beauty Triangle. Mooi van binnen (nutriceuticals), mooi van buiten (beautyproducten) en een goede mindset (zen beauty). Na twee jaar onderzoek is Circadian een feit. Er zijn drie producten ontwikkeld:

Circadian Cream

Deze creme bevat chronopeptide die een nabootsing van zonlicht geeft op de circadiaan genen. Deze crème is een anti aging activator die de celregeneratie verbetert, de vitamine D activiteit optimaliseert en een skin awakening-effect heeft, oftewel de huideigen verdedigingsmechanismen stimuleert.

Gebruik: ’s avonds op gezicht en handen

€81,55

Circadian Stick

Deze hydrogel stick heeft een lavendelgeur en geeft die lange tijd af om te kalmeren, stress te minimaliseren en (diepere) slaap te bevorderen. De stick bevordert een diepere ademhaling en daarmee een diepere slaap en is dus perfect om beter door te slapen. Gebruik: stick opendraaien bij het slapen gaan en dichtdraaien bij het opstaan.

€23,65

Circadian Capsules

Neem een capsule aan het einde van de dag in of een uur voor het slapengaan. Ook als je veel reist en tijdverschil hebt, houd je dit ritme aan. De capsule bevat GABA (gamma aminoboterzuur) en dat is een lichaamseigen stof die helpt de activiteit van het zenuwstelsel te verminderen en zo zorgt voor een goede nachtrust. De capsule bevat ook Griffonia Simplicifolia, beter bekend als slaapmutsjeskruid. Hierin zit 5-HTP dat in het lichaam wordt omgezet in serotonine en dat is een voorloper van melatonine. Juist: melatonine helpt om beter in slaap te vallen.

€50,05