Purovitalis

Forever 21? Dít moet je doen!

Wist je dat vanaf je vijfentwintigste levensjaar ieder jaar 1% minder collageen wordt aangemaakt in het lichaam? Ondanks dat je vanaf dit moment niet voelt dat je ouder wordt, kunnen de eerste tekenen van veroudering al wél zichtbaar worden. Ben jij in for the long run? Dít moet je doen!

Genetica, levensstijl en voeding spelen een grote rol bij veroudering. Naarmate we ouder worden, merken we dat bijvoorbeeld in onze gewrichten, sportprestaties of sommige mensen worden sneller ziek of kunnen te maken krijgen met grotere gezondheidsproblemen zoals hartziekten of kanker. Dagelijks kun je al kleine aanpassingen doen om zo lang mogelijk fit te blijven. Neem bijvoorbeeld de trap in plaats van de lift en maak een korte wandeling na de lunch. Daarnaast zijn gezond eten en matigen met alcohol de basisprincipes voor een lang (en happy) leven. Vergeet ook niet om een positieve mindset te hebben, meer lachen en minder stress te ervaren. Het stresslevel nog lager houden? Zorg er dan voor dat je minimaal acht uur per nacht slaapt.

Extra boost

Naast de simpele aanpassingen in het dagelijks leven kun je met de anti-agingsupplementen van het Nederlandse healthtechbedrijf Purovitalis je gezondheid een extra boost geven. Purovitalis zet zich in voor baanbrekend onderzoek en streeft naar een langer, gezonder en vitalere levensduur. De supplementen – gemaakt van hoogwaardige en zuivere ingrediënten – vullen de voedingsstoffen aan die je lichaam nodig heeft. De antioxidanten ondersteunen de gezondheid van de cellen die bijdragen aan een langer vitaal leven. Dankzij het liposomale afgiftesysteem worden de supplementen niet afgebroken door maagzuur en dus goed opgenomen ten opzichte van traditionele supplementen.

NMN

Dit supplement zet cellen om in NAD, een co-enzym dat in alle menselijke cellen aanwezig is en een vitale rol speelt bij het herstellen van DNA, metabolisme en veroudering.

Spermidine Fusion

Spermidine reguleert het natuurlijke reinigingsproces van het lichaam. Met de aanvulling van zink en B-vitaminen blijft het energieniveau op peil.

Resveratrol

Dit supplement wordt gewonnen uit bepaalde planten, waaronder druiven, bessen en pinda’s. Het boost de effecten na van een calorierestrictie, waarvan is aangetoond dat deze de veroudering van het lichaam tegengaat. Daarnaast hebben verschillende onderzoeken aangetoond dat resveratrol bijdraagt aan een gezonde bloedsuikerspiegel.

Quercetine

Quercetine is een krachtig antioxidant wat van nature voorkomt in citrusvruchten, broccoli en asperges. Ons lichaam maakt deze antioxidant zelf niet aan en dus is het essentieel om dit uit een supplement te halen. Quercetine vermindert ontstekingen, stimuleert het immuunsysteem en bestrijdt vrije radicalen.

Vitamine D3

Vitamine D3 is dé ultieme immuunversterker en essentieel voor de opbouw en het behoud van gezonde botten. Daarnaast ondersteunt vitamine D3 de spierfunctie en hersencelactiviteit.