Rituals flagshipstore

HOUSE OF RITUALS OPENT IN HARTJE AMSTERDAM

Ter ere van haar twintigjarig bestaan opent Rituals een haar eerste wereldwijde flagshipstore: House of Rituals. Een nieuw holistisch winkel- en lifestyleconcept, waar je éven kunt ontsnappen aan de hectiek van het alledaagse leven en helemaal tot rust kunt komen.

House of Rituals brengt een ultieme winkelbeleving samen met een restaurant, een uitgebreide spa én een nieuwe lijn premium collecties en lifestyleproducten die alleen in deze winkel en online te verkrijgen zijn. Op 21 oktober openen de begane grond met vertrouwde Rituals-collecties en restaurant, en de eerste verdieping met de nieuwe premium collecties. In het begin van de zomer van 2021 openen de Mind & Body spa’s.

De begane grond bestaat uit een megastore met de vertrouwde luxe Rituals-collecties en Instagrammable hoekjes waar bezoekers worden uitgenodigd om hun favoriete producten te ervaren. In het nieuwe restaurant ‘Rouhi’ worden alle zintuigen geprikkeld en kunnen bezoekers genieten van food for the soul. Van een bijzondere thee tot mocktails, en van kleine culinaire ontdekkingen tijdens de lunch tot een verrassend uitgebreid diner menu geïnspireerd op de keuken uit het Midden en Verre Oosten.

De eerste verdieping van House of Rituals is volledig gewijd aan de Home Collection. Van de iconische geurstokjes en home accessoires, tot een heuse parfumbar met 25 personaliseerbare parfums! In de zomer van 2021 worden de tweede en derde verdieping geopend: de Body Spa en de Mind Spa. Hier worden de merk- en lifestylebeleving verder versterkt. De Body Spa biedt ruimte voor massages, gezichts-/schoonheidsbehandelingen en professioneel beautyadvies. De Mind Spa geeft exclusief toegang tot de spa voor de geest; een plek om lichaam, geest en ziel te laten ontsnappen aan de waan van de drukke dag en een moment te nemen om te ontspannen en op te laden. Een absolute must visit tijdens een dagje Amsterdam of om even op te laden na een drukke werkdag!