Wonderhood

Lauren Verster lanceert platform Wonderhood

Bekend programmamaakster, presentatrice en schrijfster Lauren Verster lanceert ‘WONDERHOOD’: een nieuw platform met originele thema’s. Geen lifestyle en fashion, maar uitdagende wetenschappelijke en geestverruimende items. Een uniek platform vol inhoudelijk entertainment.

Op Wonderhood.nl vind je korte video’s en artikelen die het grotere plaatje laten zien. Over de toekomst, psychologie en geschiedenis. Ook word je meegenomen in een uitdagende manier in het heelal, onderzoeken de rekbaarheid van het menselijk brein, praten met filosofen, biologen en paradijsvogels. Ze leren je over DNA, nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen, geestverruimende drugtrips en meer totaal-niet-alledaagse onderwerpen. En dat alles gebracht met een knipoog, niet-elitair en voor iedereen toegankelijk. Kortom: Wonderhood.nl is origineel, experimenteel, geestverruimend, inhoudelijk én entertaining.

Ook inspireert het platform je met fijne brainsnacks. Stel je voor: je zit in de trein, metro of achter je bureau en hebt even geen zin in de gebruikelijke kanalen zoals Instagram. Even geen bikinifoto’s en broodjes avocado, en even geen dagelijks nieuws. Wonderhood.nl trekt je heel even weg bij je dagelijkse beslommeringen en brengt je waardevolle brainsnacks: korte, tijdloze items die inspireren en aan het denken zetten. Rauw & puur, weg van wat we al kennen.