Moonsisters

Lieke en Jetteke van Lexmond lanceren nieuw platform

In 2020 lanceerden zussen Lieke en Jetteke van Lexmond de eerste editie van hun ‘Moon Calendar’. En met groot succes, want de kalender is nog steeds heel populair. Dit succes vroeg om uitbreiding van hun Moonsisters-merk. Na maanden achter de schermen bezig te zijn geweest, is het nu eindelijk zover: de lancering van het nieuwe platform van de Moonsisters!

Na jaren zichzelf verdiept te hebben in de kracht van de Maan, inclusief alles wat hierbij hoort en bijzondere mensen met een enorme schat aan kennis te hebben gesproken, was het voor Lieke en Jetteke hoogtijd om al deze ervaringen en kennis te bundelen op een openbaar platform; Moonsisters.com. Een platform waarop nieuwsgierigheid gevierd wordt, waar het de ambitie is om te verbinden, de kracht van de natuur te laten zien én een positieve impuls te geven aan het dagelijks leven. Lieke en Jetteke geven om langzaam, geloven in puur en kijken vanuit optimisme. Ze leven vanuit hun hart en luisteren naar hun intuïtie.

Het leven zie ik als het schrijven van een boek, je eigen script waar je zelf invulling aan geeft. Met de Maan die je keer op keer vraagt: what’s next?’ 

Jetteke van Lexmond

Het Moonsisters-platform is een plek waar je geïnspireerd wordt op alle fronten en ontdekt hoe je dichter bij jouw kern komt – en misschien wel jouw mooiste leven leidt. Het platform staat vol met mooie artikelen over de Maan, beauty, food, wellness, gezondheid, kinderen en reizen. Ook zullen er leuke en inspirerende video’s gedeeld worden op het platform. Binnenkort verschijnt de eerste receptvideo, die nu al een klassieker is. Kortom: houd het in de gaten. Daarnaast vind je in de webshop de liefste en mooiste cadeautjes van de mooiste merken, maar ook hun eigen producten. Van de populaire Moon Calendar tot aan de Moon-notitieboekjes en Lucky box, allemaal gemaakt met aandacht en ambacht. Leuk om cadeau te doen aan een geliefde, maar misschien nog wel leuker om aan jezelf te geven. Naast de huidige collectie zal Moonsisters binnenkort ook uitbreiden met meer eigen producten.