Reformer Pilates

PLTS opent studio in hartje Rotterdam

Goed nieuws voor sporty Rotterdammers! Sportliefhebbers uit de havenstad kunnen vanaf 1 juli het unieke PLTS-concept in eigen stad ervaren in een gloednieuwe, luxueuze studio. De workouts hebben het doel om het hele lichaam – met constante focus op de core, houding en flexibiliteit – te trainen. Met als resultaat lange toned spieren, een ijzersterke core én killer glutes!

Oprichters Renée Vervoorn en haar man Guy van der Reijden openden in 2017 de deuren van hun eerste vestiging in Amsterdam. En met succes! Het populaire PLTS-concept heeft inmiddels drie PLTS-hotspots in Amsterdam en binnenkort dus ook in Rotterdam. Het succes van Reformer Pilates is komen overwaaien vanuit Los Angeles, waar Renée kennismaakte met het begrip. Met een collectie workout wear, is PLTS inmiddels een waar lifestyle brand!

De gepatenteerde, hypermoderne Reformer Pilates-machines worden met de hand vervaardigd in de U.S. en zijn in opdracht van PLTS ontwikkeld volgens de laatste inzichten in ergonomie. De beat driven lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal twaalf personen. De vijftig minuten durende full body workout staat garant voor een flinke dosis happiness. Je krijgt er enorm veel positieve energie van!

“We want to make you feel stronger and more confident during every class. Helping you become the best version of yourself – inside and out.”

Renée Vervoorn

De ruime, luxueuze studio van PLTS Rotterdam op de Westblaak 161 is van alle gemakken voorzien. Van regendouches en hotelkwaliteit handdoeken tot de fijne verzorgingsproducten van Marie Stella Maris.

Enthousiast geworden? PLTS biedt een intro package aan voor 49 euro. Hiervoor krijg je drie lessen én de verplichte grip socks t.w.v. 15 euro. Voor diehard fans zijn er verschillende abonnementen of bundels beschikbaar. Check www.plts.nl voor alle info!