Strakker en happier in je vel

BRAIN & FITNESS & NATURAL SHAPING

Strakker en happier in je vel

Diëten? Anno 2020 gaat het vooral om gezond zijn en bewust van wat je in je lijf stopt; body positivity. Streven naar de beste versie van jezelf, in plaats van streven naar onbereikbare perfectie. Lees hier hoe je strakker en happier in je vol komt te zitten via natuurlijke huidstimulatie in combinatie met neurofysologische training.

Pascalle van Moort, marketingmanager van LPG endermologie Nederland: ‘Vandaag de dag zijn er enorm veel behandelingen beschikbaar om als vrouw (en man) “lekkerder in je vel te zitten”. Even langs de kliniek voor een “quick-fix” om dat rimpeltje of vervelende vetrandje op je buik te weg te halen. Waar we alleen aan voorbijgaan – omdat dit simpelweg te weinig aandacht krijgt – zijn de mogelijke schadelijke gevolgen op de lange termijn. Vanuit de visie om mensen te voorzien van een langer vitaler leven door middel van honderd procent natuurlijke celstimulatie en gewricht-/spierbehandelingen, is er dit jaar een baanbrekende lancering gedaan met de LPG Huber 360®Evolution. Dit nieuwe apparaat staat voor Neuro Fysologische Training: je traint fysiek het lichaam en tegelijkertijd de hersenen. Het biedt op maat gemaakte sessies voor gezondheid (revalidatie), sport (per discipline van beginner tot olympisch kampioen, lees: Ronaldo en Serena Williams trainen hier ook mee) en fitness voor korte high intensity-sessies vanaf tien minuten. Een compleet fitnesscentrum in één apparaat. Niet te verwarren met een trilplaat is het unieke van het apparaat dat de houding bij elke beweging wordt gecorrigeerd en je tegelijkertijd wordt uitgedaagd om doelen te behalen die op het scherm worden aangegeven. Vergelijkbaar met videogamen staat iedereen op het platform met een glimlach!’

Een gezonde huid komt van binnen en van buiten. We kunnen huidweefsel nog zo mooi stimuleren, van binnenuit moeten cellen wel in goede conditie zijn en worden gevoed met de juiste voedingsstoffen. Ook bewegen is van uiterst belang voor een goede fysieke gesteldheid om zolang mogelijk goed in je vel te blijven zitten. Daarom is het trainen met de Huber de ultieme toevoeging om in te zetten na een LPG endermologie®-behandeling. Endermologie® staat voor een honderd procent natuurlijke, pijnvrije huidstimulatie techniek waarbij je lichaamseigen cellen aan het werk worden gezet om collageen, hyaluronzuur en elastine aan te maken. Het werkt als een fitness voor je huid waarbij onder andere cellulitis, resistent vet, huidverslapping en overtollig vocht worden aangepakt. Bij het nieuwste apparaat – de LPG Alliance® – wordt er zelfs op meerdere “problemen” tegelijkertijd gewerkt in één behandeling! De perfecte meest effectieve en efficiënte combinatie voor natuurlijk jong blijven? Endermologie®-behandelingen en vervolgens vrijgemaakte stoffen afvoeren door een korte training op de Huber 360® Evolution. Best of both worlds!

Tekst: Ginette Tellier