Reisinspo

Nieuw seizoen ‘Reizen Waes’

Tom Waes is terug met een nieuw seizoen van zijn reisprogramma ‘Reizen Waes’. De eerste aflevering staat volledig in het teken van corona. Tom neemt vanuit zijn woonkamer contact op met de mensen die hij in verschillende landen bezocht, om te kijken hoe zij omgaan met de coronacrisis. Ook start de driedelige serie ‘Reizen Waes: Japan’. Een verslag van Toms reis door het prachtige Japan die hij begin dit jaar maakte.

Reizen Waes blijft thuis

Verre reizen zitten er nog even niet in. De afgelopen vier seizoenen van Reizen Waes heeft Tom meer dan dertig verschillende bestemmingen over de hele wereld bezocht. Hij heeft honderden mensen ontmoet uit de meest verschillende culturen. In Reizen Waes blijft thuis zie je hoe het met iedereen gaat én hoe al die verschillende landen met de coronacrisis omgaan. Een online reünie met de hele wereld! Check de aflevering op vrijdag 5 juni om 20:30 uur op NPO 3.

Reizen Waes: Japan

Tom heeft nog net één grote reis gemaakt dit jaar: een roadtrip door Japan. In de driedelige serie Reizen Waes: Japan reist Tom meer dan 4.000 kilometer door Japan. Van de havenstad Nagasaki in het zuiden tot aan het eiland Hokkaido in het hoge noorden. Een prachtige serie vol eeuwenoude Japanse tradities en indrukwekkende verhalen. Check de serie vanaf vrijdag 12 juni om 20:30 op NPO 3.