Iconische fotocollectie

Virtueel reizen

Het legendarische fotocollectief ‘Magnum Photos’ stelt exclusief twintig nieuwe foto’s beschikbaar in de Samsung Art Store op The Frame. Met de prachtige foto’s ga je vanuit huis op een virtuele (wereld)reis. De foto’s zijn tot 14 december gratis beschikbaar in de Art Store, wat met meer dan 1.400 kunstwerken een museum op zich is. Een unieke eyecatcher voor aan je muur!

De foto’s in de Magnum-collectie zijn gemaakt door wereldberoemde kunstenaars en fotografen. Bijvoorbeeld Elliott Erwitt, Burt Glinn, Stuart Franklin, Thomas Hoepker en Bruno Barbey. De QLED-beeldkwaliteit van The Frame brengt de adembenemende foto’s van de iconische bestemmingen zo tot leven, dat je voor je gevoel toch even op reis bent. Door de samenwerking met Magnum Photos biedt Samsung mensen een virtuele reiservaring vanuit het comfort van hun eigen huis. Zonder extra kosten geniet je op The Frame een maand lang gratis van de Magnum-foto’s. Na 14 december zijn de foto’s beschikbaar als eenmalige aankoop of met een maandabonnement.

Op The Frame geniet je in 4K-beeldkwaliteit van een catalogus van meer dan 1.400 kunstwerken van musea en galerieën over de hele wereld. Bijvoorbeeld het Prado Museum in Madrid, het Albertina Museum in Wenen, de Tate Modern in Londen, het Van Gogh Museum in Amsterdam, de Hermitage in Sint-Petersburg en LUMAS. Dat maakt The Frame tot meer dan een televisie, want het is óók het beginpunt van een ontdekkingstocht naar ‘s werelds mooiste kunstwerken.

Bij aankoop van The Frame krijg je drie maanden lang gratis toegang tot de Samsung Art Store. De nieuwe collectie wordt ondersteund op The Frame-modellen vanaf 2018. Check www.samsung.com voor meer info.