Anniversary

40 jaar Hublot!

Feestelijke nieuws voor Hublot! Het merk, opgericht in 1980, viert dit jaar zijn 40e verjaardag. We maken van deze gelegenheid gebruik om terug te blikken op de explosieve reis en de duizelingwekkende opkomst van een klein Zwitsers horlogemerk met ontwrichtende ontwerpen dat in minder dan een halve eeuw een echt hypermodern horlogefabrikant is geworden dat over de hele wereld wordt erkend.

Als eerste merk dat het aandurfde om goud en rubber op een horloge te combineren, heeft Hublot deze gewaagde benadering omgezet in een filosofie die de hoeksteen vormt van al zijn creaties, innovaties en partnerships: de Art of Fusion.

Ricardo Guadalupe (huidig CEO) en Jean-Claude Biver (voormalig CEO)

Tijdens een “Live Show” van 20 minuten laat Ricardo Guadalupe, CEO van Hublot, je de vier thema’s van deze tentoonstelling zien, die het verhaal van Hublot vertellen. Van zijn producten tot zijn kunst van fusie, tot de vrouwen en mannen die het merk belichamen. Mis de lezingen niet van de ambassadeurs en vrienden van het merk die aan de festiviteiten zullen deelnemen.

Geïnstalleerd in het hart van de Hublot H2 Manufacture (3e verdieping) in Nyon in Zwitserland, kan de tentoonstelling -ontworpen door Samuel Ross fysiek – worden ontdekt. Ook op afstand is deze toegankelijk dankzij een virtueel bezoek via Hublot.com. Heel cool!