de perfecte straight jeans

Anouk Yve lanceert capsulecollectie met MUD Jeans

Ben jij nog op zoek naar dé perfecte straight jeans, die van ochtend tot avond te dragen is? Dan heeft de capsulecollectie van influencer Anouk Yve voor MUD Jeans misschien wel jouw nieuwe lievelingsjeans. MUD Jeans heeft samen met Anouk Yve de perfecte straight jeans ontworpen. Anouk Yve staat bekend om haar goede gevoel voor stijl en laat haar volgers dagelijks zien wat een capsule wardrobe is; volgens MUD Jeans de perfecte partner om een stijlvolle jeans mee te maken die op oneindig veel manieren te combineren is.

Anouk Yve weet de juiste merken te selecteren die bij haar filosofie aansluiten. Ieder item dat ze draagt moet van hoge kwaliteit zijn en valt goed te mixen en matchen zodat het jaren mee kan gaan. Volgens Anouk is deze jeans perfect te combineren met een sneaker voor een casual look en met een blazer voor een meer business look.   

“De perfecte fit heeft een high rise en een perfecte rechte pijp, zodat je benen er langer uit zien.”

Anouk Yve

Ook het productieproces is speciaal. Dion Vijgeboom, mede-eigenaar en Denim Expert bij MUD Jeans legt uit dat de indigo in deze jeans is geverfd met foam dye. Er is geen water gebruikt om deze kleur te bereiken en voor de wassing is een nieuwe methode gebruikt; organiq bleach. De branding op de waist band is gedaan met een borduursel en niet met een leren label. Dit maakt de broek makkelijker te recyclen en weerspiegelt de speciale samenwerking.

De jeans heet ‘Simple Chique’ en is online te shoppen op www.mudjeans.eu in twee verschillende kleuren (blauw en grijs) voor 119 euro.