Breguet Tradition 7035

een unieke eyecatcher voor om je pols

Het huis Breguet voegt een nieuw horloge toe aan zijn spectaculaire Tradition-lijn. De collectie is een eerbetoon aan de meest geavanceerde kunst van het horlogemaken. De horloges zijn extra bijzonder, omdat het volledige gangwerk op de wijzerplaat te zien is. Ook het nieuwe horloge in de iconische lijn is een ware eyecatcher. Zowel de kast als de wijzerplaat zijn ingelegd met briljantgeslepen diamanten. Een unieke, sparkling accessoire voor om je pols!

De modellen van de Tradition-lijn zijn moderne interpretaties van de zogenaamde ‘horloges à souscription’ (intekenhorloges), ontworpen door Abraham-Louis Breguet, die vooral bekend staan om de perfect symmetrische architectuur van hun kaliber. Met het nieuwe horloge vervolledigt Breguet zijn iconische lijn met een gelimiteerde oplage van 88 horloges, waarin het zetten van edelstenen een glansrol krijgt.

De nieuwe Tradition 7035 herneemt alle kenmerken van de collectie, inclusief een gedecentreerde wijzerplaat, die op 12 uur is aangebracht. De wijzerplaat wordt omringd door een cirkel met uuraanduiding in natuurlijk wit-parelmoer, die de elementen van het gangwerk perfect zichtbaar laat. Breguet combineert deze nieuwe creatie met een verfijnde juweeltechniek, met name de ‘sneeuwzetting’. Het 18-karaats goud van de wijzerplaat, alsook het platina en de bruggen werden bezet met diamanten van verschillende afmetingen om het metaal slechts minimaal zichtbaar te laten, met een prachtige schittering als resultaat. Briljantgeslepen diamanten verlichten ook de horlogering van de Tradition 7035. Voor de retrograde seconde-indicator heeft Breguet gekozen voor een dégradé van robijnen en roze saffieren, in perfecte harmonie met de robijnen op het uurwerk en op de kroon. Een leren band in eenzelfde kleurschakering maakt dit nieuwe model helemaal af.