Cruelty free is the new luxury

Vegan Fashion Week is here

De lang verwachte Vegan Fashion Week krijgt een grootse opening  in Los Angeles op 1 februari. Het wordt een vierdaags event met het thema ‘cruelty free is the new luxury’. De Vegan Fashion Week zal een eerbetoon zijn aan dieren en een ode aan het einde van uitbuiting van dieren in alle vormen.

Het 4-daagse evenement geeft mensen en merken de kans om te inspireren, geïnspireerd te worden en het geeft een stem aan alle dieren. Het is een stap naar een wereld zonder uitbuiting van dieren in elke vorm mogelijk. Emmanuelle Rienda, creatief directeur en dierenrechten advocate, staat aan het hoofd van de organisatie.

De opening van het evenement is in het hart van het Natural History Museum van Los Angeles. De dagen na de opening kan er naar mode-heaven LA gerezen worden waar je de veganistische wereld kan ontdekken in het California Market Center. Er is een collectie diervriendelijke designer artikelen, een veganistische lounge met wreedheidsvrije mode en vegan eten en drinken. veganfashionweek.org