De favorieten van

Julia Mekkes

Lonneke Nooteboom deelt in Talkies haar fashion finds. Ze is al twintig jaar stylist en personal shopper van verschillende BN’ers en geeft ook stylingworkshops. In deze rubriek neemt Lonneke een kijkje in de kast van inspirerende vrouwen. Welke items zijn favoriet en hebben een bijzonder verhaal? Deze editie gaat Lonneke op bezoek bij strafrechtadvocaat Julia Mekkes in Amsterdam.

Julia: ‘De sieraden heb ik van mijn ouders gekregen en de kettingen heb ik laten maken met de initialen erin van ons. De ringen heb ik gekregen toen ik mijn vwo en master had gehaald. Ik ben single en enig kind en ben heel vaak bij mijn ouders. Ik schuif twee keer per week aan, ze wonen om de hoek. Ze spelen een heel belangrijke rol in mijn leven. Ik spreek ze elke dag en heb een heel bijzondere band met ze. Ik heb ook niet echt één heel goede vriendin, heb wel meerdere vriendinnen, maar mijn ouders zijn er altijd al geweest. Ik ben een familiemens. Ik vind het heerlijk om bij m’n ouders op de bank te liggen. Mijn vader is Nederlands, mijn moeder Indisch en ze maakt vaak hele rijsttafels. Mijn vader is met pensioen en doet ook superveel voor me, hij is een soort van PA van mij, haha!’

Check de rest van Julia’s favorieten in de nieuwe glamour issue van Talkies Magazine die vanaf vandaag in de winkel ligt!