Omega

De perfecte horloges voor festive season

Winter is here! Kleed je warm aan want het Zwitserse horlogehuis Omega neemt ons mee naar winterwonderland. De horloges van Omega hebben dit jaar weer een betoverende stijl en voor ieder moment en geschenk het perfecte uurwerk.

Seamaster Diver 300M 

De Omega Seamaster Diver 300M is een gedurfd maar tijdloos uurwerk. Dit Zwitserse vakmanschap is onmisbaar tijdens een avontuur aan land of op zee. De perfecte mix van stijl en avontuur met een classy touch!

Omega Seamaster Diver 300M 

Aqua Terra Shades 

De Latijnse naam Aqua Terra is een eerbetoon aan het nautische verleden van OMEGA en de oorspronkelijke Seamaster-modellen die bekend stonden om hun betrouwbaarheid, zowel op het water (Aqua) als aan land (Terra). De collectie is geïnspireerd op dit verleden en bevat kleuren zoals Atlantic Blue, Bay Green en Sandstone. Voor iedere stemming is er wel een kleur! Tegenwoordig staat de Aqua Terra bekend om zijn relaxte stijl, anti-magnetische materialen en precisievermogen. 

ZIE OOK: ZOË KRAVITZ DRAAGT DE NIEUWE OMEGA AQUA TERRA SHADES

De Ville Prestige 

Met De Ville Prestige straal je altijd allure uit. Recentelijk heeft OMEGA de contouren van deze collectie verfijnd, waardoor ze slanker en eleganter ogen. Perfect bij een verfijnde levensstijl!

Speedmaster 38 mm Cappuccino 

Samen met roestvrij staal is deze Speedmaster 38 mm vervaardigd met OMEGA’s 18K SednaTM Gold, een unieke legering van roodgoud die een warmte aan het ontwerp toevoegt.

Speedmaster 38 mm Cappuccino 

Speedmaster Moonphase 

Dit jaar verschijnt de Volle Koude Maan op 26 december – één dag na Kerstmis. Geïnspireerd door dit betoverende beeld van de hemel, onthult OMEGA een Speedmaster Moonphase in midnight blue, met een miniatuur, foto-realistisch uitzicht op het maanoppervlak, inclusief de beroemde voetafdruk van een astronaut op de maanschijven. Een eerbetoon aan de magie van de nachtelijke hemel en de verkenning van het buitenaardse.

Speedmaster Moonphase