de trends voor 2020 volgens talkies fashion contributor lonneke

the big three

De trends voor 2020 volgens Talkies fashion contributor Lonneke

We gaan weer richting de lente (hallelujah!) en dat betekent dat we weer nieuwe trends mogen verwachten. Onze eigen fashion contributor Lonneke Nooteboom weet als geen ander wat deze trends zullen worden. Ze deelt met ons haar visie fashion wise voor aankomend jaar. Wat worden de trends en wat moeten we massaal toevoegen aan onze wardrobe? Dat lees je hier.

In Tiers

Volume up! Het mag the bigger the better dus rokken en jurken met lekker veel volume zijn pieces die niet aan jouw summer wardrobe mogen ontbreken.

Dior

Disco Collar

Kom in de discostemming met een grote puntkraag. Style ‘m zoals hier heel klassiek of juist lekker funky met toffe prints!

Elisabetta Franchi

Rope Belts

We hebben de touwtjes lekker in handen uhhh taille! 😉 Rope belts zijn helemaal je van het. Het maakt elke outfit wat stoerder dus combineer ‘m juist met klassieke items.

Tory Burch

Retro Prints

De jaren ’60 en ’70 zijn terug van weggeweest! Retro prints mogen weer helemaal en daarom zijn ze voor aankomend seizoen onmisbaar in je garderobe.

Louis Vuitton

Well-Vested

Helemaal strak in het pak! Deze trend is all about een driedelig pak. Super klassiek en je kunt er niet mee de mist in gaan. For every occassion: dus met een paar hakken naar een belangrijke afspraak en met toffe sneakers om het meer te downgraden.

Christian Wijnants

Oversized Victorian Sleeves

Plofmouwen, ruffles en alles oversized. Deze trend zien we al een tijdje, maar voor aankomend jaar trekken we ‘m gewoon lekker door. Kom maar door met die big bold shoulders.

Louis Vuitton

Big Bags

Afgelopen jaar was het a la Jacquemus hoe kleiner, hoe beter. Dit jaar het tegenovergestelde: the bigger the bagger 😉 met mega grote tassen. Wij zijn fan!

Christian Wijnants