SHOP SHOP SHOP

Dít zijn de brillentrends voor aankomende herfst en winter

Hoewel de zon vaker níet dan wel schijnt in de donkerste maanden van het jaar, is een zonnebril een echte fashion musthave. De herfst is officieel aangebroken en een nieuw seizoen vraagt dan ook om nieuwe trends. We hebben de mooiste brilmonturen op een rij gezet zodat jij er tijdens de wintermaanden piekfijn bijloopt.

Go big or go home

Ook dit seizoen zien we weer grote monturen voorbijkomen. Go big or go home! Rond, rechthoekig of vierkant: alles is goed. Daarnaast zijn zachte natuurtinten zoals hout en zand in. Deze tinten geven het gezicht een zachte uitstraling.

Odette Lunettes €214
Salvatore Ferragamo €230
Odette Lunettes €245
Liu Jo €115

Sporty

Futuristisch en sportief: brillen in deze stijl zijn hot en happening. Hoewel dit soort brillen van oorsprong zijn ontworpen voor sportieve activiteiten als wandelen en fietsen, kun je er tegenwoordig ook een heus fashion statement mee maken. Grote merken haken allemaal in op deze trend, zo geeft Victoria Beckham er met onderstaand montuur een eigen twist aan.

Victoria Beckham €455
Odettes Lunettes €210
Lacoste €140

Kleur!

Blauw, paars, roze en oranje: geen kleur is dit seizoen te gek. Kies voor een effen kleur, een klein kleuraccent, drukke print of juist een mooi kleurverloop. Deze herfst en winter kan het allemaal.

Lanvin €370
Odette Lunettes €214
Salvatore Ferragamo €215
Odette Lunettes €245
Lanvin €230