Modern atelier

eeden the label

eeden the label is een modern atelier voor vrouwen die opzoek zijn naar een uniek kledingstuk waarbij iedere stap van het productieproces te personaliseren is zodat een aankoop bij eeden een beleving en een verwennerij is voor jezelf.

Begin februari 2017 is het label gestart vanuit de passie voor mode en creativiteit. Zij hadden sterk de drang eigen ontwerpen te willen maken voor vrouwen met oog voor detail en die iets anders en gedurfdst aan willen trekken. Daarnaast streven zij naar duurzame, eerlijke fashion. Momenteel verwerken ze de stoffen zelf tot kleding en zetten ze de sierraden zelf in elkaar. eeden streeft naar een volledig fair en transparant productieproces en verdiept zich hier steeds verder in. Hierover kun je meer informatie vinden op de website.

Daarbij hechten zij veel waarde aan de beleving rondom items die je koopt en willen ze iedere klant een eeden ervaring laten beleven. Wanneer je bij eeden komt shoppen maak je kennis met de vijf muses. Deze vijf muses staan ieder voor een type vrouw met haar eigen stijl en eigenschappen.

Ze zijn zich ervan bewust dat kleding kan bijdragen aan hoe je je voelt en dat wij vrouwen ons daarbij iedere dag anders kunnen voelen. De ene dag voel ik mij elegant en sexy en de andere dag kan ik me stoer en uitgesproken voelen. Het is heerlijk om dit terug te kunnen laten komen in jouw outfit. De muses helpen je hierbij.

Door hard te werken en door het support en vertrouwen vanuit hun klanten en netwerk zijn ze in een korte tijd snel gegroeid. Dit heeft geresulteerd in het feit dat zij in september hun winkel gaan openen op de Bergstraat in Eindhoven. De winkel betreft een modern atelier waar de sieraden en kleding ter plekken wordt geproduceerd en waar het productieproces te bewonderen valt. Daarbij kun je de items shoppen vanuit de kledingkasten van onze muses.

eeden is momenteel hard aan het werken aan de website en het winkelpand. Neem een kijke op de website www.eedenthelabel.nl om te shoppen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. In maart wordt onze muse Victoria gelanceerd. Voor April staat Phoebe op de planning.