BEAUTY MEETS FUNCTIONALITY

Eeuwige elegantie met de EBEL 1911

Sinds 1911 maakt EBEL fijne en elegante horloges. Vandaag de dag staan zij nog steeds bekend om het iconische armbandontwerp met kenmerkende golfvormige schakels. Ter ere van de 75e verjaardag van Ebel is de 1911-lijn gelanceerd, welke is aangevuld met een nieuw model; de EBEL 1911 in beige met een parelmoeren wijzerplaat. Een eeuwig elegant model met een touch of feminine.

Gebaseerd op de samensmelting van de oprichters Eugène Blum en Alice Lévy – EBEL is een acroniem van de initialen ‘Eugène Blum Et Lévy’ – is EBEL altijd verenigd gebleven door de krachtigste kracht ter wereld; de liefde. Met een fundament gebouwd op de historische waarden van luxe, elegantie en sensualiteit, heeft het Zwitserse horlogehuis de hoogste standaarden in de horloge-industrie geïntegreerd om ervoor te zorgen dat de functionaliteit van haar uurwerken even vlekkeloos is als hun uitstraling. Het eindresultaat? Een collectie modellen doordrenkt met een unieke mix van zachte lijnen, verfijnde texturen en vloeiende rondingen. Het nieuwe model uit de 1911-collectie maakt het gevoel van joie de vivre los.

Founders Eugène Blum en Alice Lévy

EBEL 1911

De iconische roestvrijstalen en 18K geelgouden kast van de EBEL 1911 wordt verrijkt met de rijke glans van de parelmoeren wijzerplaat en tien diamanten indexen. De 18K geelgouden lunette is gezet met zestig briljant geslepen diamanten wat een extra vrouwelijke touch geeft. Het subtiele datumaanduidingsvenster siert de 6 uur-positie, terwijl het kristalglas met antireflecterende coating stevig wordt vastgezet met de herkenbare vijf schroeven van EBEL. Switch gemakkelijk van look door de armband te verwisselen. De tweeledige roestvrijstalen armband straalt elegantie uit met zijn strakke en verfijnde ontwerp. Of kies voor een meer relaxte look en wissel naar de ecovriendelijke beige stoffen band. Vervaardigd uit oceaanplastic en kurk, sluit het naadloos aan op de toewijding aan duurzaamheid van het merk.

ZIE OOK: EBEL LANCEERT DUURZAME HORLOGES

De EBEL 1911 Beige is verkrijgbaar in twee maten voor de behuizing, namelijk 30 en 34 mm.

EBEL.COM