Wishlist

Frederique Constant presenteert nieuwe Smartwatch Vitality

Horlogemerk Frederique Constant presenteert zijn nieuwe connected-horloge: de Smartwatch Vitality. Het horloge is rijk aan technologie en uitgevoerd met een digitale wijzerplaat. Ook is het nieuwe horloge voorzien van een belangrijke innovatie: de hartslag wordt nu om de pols gemeten, dankzij de integratie van een sensor van de nieuwste generatie. Absoluut wishlist material dus!

De Smartwatch Vitality brengt een belangrijke doorbraak, die past bij de constante innovatie waar Frederique Constant voor staat. Het is een horloge met een klassieke uitstraling en een elegant, tijdloos design. Een primeur bij Frederique Constant: de Smartwatch Vitality biedt een wijzerplaat met twee verschillende gezichten. Het eerste toont Romeinse cijfers en met de hand gepolijste uren- en minutenwijzers. Een chique en moderne, klassieke look voor liefhebbers van een uurwerk met een geraffineerde uitstraling.

Met een druk op de kroon onthult de wijzerplaat een digitale display op het onderste gedeelte waardoor je een breed scala aan informatie kunt raadplegen, zoals de hartslag, de activiteitenmonitoring, een tweede tijdzone of de laatste vijf berichten van je favoriete apps. De Smartwatch Vitality is verbonden aan de Frederique Constant Smartwatch-app, beschikbaar voor iOs en Android, waarmee de functies van het horloge persoonlijk kunnen worden ingesteld.

Frederique Constant biedt nu al een complete collectie van Smartwatch Vitality-uurwerken: vier herenmodellen en vier damesmodellen. De herenmodellen zijn uitgevoerd met een stalen horlogekast van 42 mm met een zwart rubberen of stalen armband, één versie heeft een horlogekast van verguld roségoud. De discrete, sobere Smartwatch Vitality voor heren heeft een blauwe, grijze of zwarte wijzerplaat.

De vier damesmodellen hebben een horlogekast van 36 mm: er is een gepolijst stalen model, en drie versies uitgevoerd met roségoud of bicolor in goud/staal. De vrouwelijke creaties zijn elegant en sierlijk met een bloemmotief over de hele wijzerplaat, daaromheen zijn acht uur-indexen bezet met diamanten. Elk damesmodel heeft een leren of stalen band die kan worden vervangen door een set van vijf andere sportieve, chique, rubberen horlogebanden.

Meer weten? Ga naar frederiqueconstant.com