Amsterdam Fashion Week

Guerillashow G-Star RAW

Kledingmerk G-Star RAW organiseerde afgelopen zaterdagavond iets heel unieks: een guerillamodeshow in de metro! Nederlands model Felice Noordhoff opende de show, waarmee het kledingmerk reizigers en genodigden meenam in dertig jaar deniminnovatie. De show was een samenwerking tussen G-Star RAW, Amsterdam Fashion Week en de GVB en bleek een verrassende combinatie van drie iconische Amsterdamse merken.

Influencers, pers en vrienden van het merk verzamelden op metrostation Noord en werden, tot grote verbazing, gevraagd de metro in de stappen – samen met nietsvermoedende reizigers van de metrolijn. Tijdens de rit van Noord naar Zuid showden modellen een combinatie van G-Star RAW-icons, zoals de 5620 G-Star Elwood, art pieces uit shows van onder meer New York Fashion Week en nieuwe Hardcore Denim styles. Het unieke G-Star-manifesto kwam tijdens de show overduidelijk naar voren: dedicated to the cloth, the craft, the culture and the history of denim.

“Al 30 jaar innoveren we op het gebied van denim. Dit wilden we op een unieke manier laten zien. Een guerilla show in een metrotunnel – dat is G-Star RAW”

Gwenda van Vliet, CMO van G-Star RAW

Hieronder de tofste beelden van de bijzondere show: