Hailey Bieber x Superga

HAILEY BIEBER IS DE NIEUWE AMBASSADRICE VAN SUPERGA

Topmodel en stijlicoon Hailey Bieber schittert in tijdloos Italiaans erfgoed. Met zijn ongecompliceerde formule zijn de iconische sneakers van Superga altijd al een symbool van eenvoud geweest. Geen toeval dat deze klassieke Italiaanse wardrobe staple in de smaak viel bij Hailey Bieber, die perfect de relaxte maar verfijnde flair van Superga uitdraagt. Sinds haar catwalkdebuut in 2014 staat het Amerikaanse topmodel bekend om haar iconische streetstyle looks, waarin ze moeiteloos verschillende stijlen en sneakers in talloze day-to-night looks combineert. Voor Spring Summer 2021 treedt Hailey Bieber aan als het nieuwe gezicht van het Italiaanse footwear label. A match made in heaven!

Superga is de ultieme duurzame schoen, al meer dan een eeuw handgemaakt van katoen, natuurlijk rubber en aluminium. Het merk gaat voortdurend op zoek naar nieuwe methodes en procedures om zijn duurzame aanpak te optimaliseren. Het Italiaanse Superga streeft ernaar de bronnen van onze planeet op een verstandige, verantwoorde en elegante wijze te gebruiken, in lijn met zijn visie op de schoenen die het produceert. Dit is onder andere te zien in de onlangs onthulde Organic Collection en de vegan modellen.

“Superga creëert als geen ander footwear klassiekers die trouw blijven aan hun oorsprong. Het is tegelijk tijdloos en stijlvol, een combinatie die naadloos aansluit bij mijn persoonlijke stijl. Daarnaast staat Superga zowaar synoniem voor Italië, één van mijn favoriete landen ter wereld. Ik heb er zelfs een deel van mijn huwelijksreis doorgebracht! Ik hou van het verhaal en de erfenis van dit merk. Toen ik werd gevraagd als ambassadrice, heb ik dus geen seconde getwijfeld.”

Hailey Bieber

De campagne werd geshoot in de iconische Pier 59 Studios te New York City onder leiding van een volledig vrouwelijk team. Fotografe Stevie Dance en styliste Gabriella Karefa-Johnson drukten hun onmiskenbare stempel op de campagne, waarin Hailey Rhode Bieber schittert in de meest iconische Superga-stijlen. Fans van het Italiaanse erfgoed herkennen onder meer de instant klassieke 2750 Cotu in wit canvas – die nog steeds het hart en de basis vormt van de ‘People’s Shoes of Italy’, de 2790 plateauzool van zwart katoenen canvas en de archivalische Alpina Tick-zool. Ook zien we een paar nieuwe stijlen in de campagne, waaronder de 2630 Stripe, de 2705 High Tops en de recent gelanceerde 2490 Bold-sneaker van plantaardig geverfd biologisch katoen. De modellen zijn perfect te combineren met je zomerse looks – bij casual denim-looks, maar ook om je elegante maxi-jurk een edgy touch te geven.