à la Francaise

Haute couture aan je pols

Met een horloge van Balmain heb je een stukje Parijse haute couture aan je pols. Pierre Balmain was een van de opmerkelijkste couturiers van zijn tijd. Hij kleedde de internationale beau monde; van prinsessen tot filmsterren. De tijdloze arabesken en florale motieven blijven het handelsmerk van Balmain; subtiel sieren ze de wijzerplaten. Balmain-uurwerken belichamen de perfecte mix van weelderige luxe en toegankelijke elegantie – een symbool van compromisloze kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Puur Zwitsers vakmanschap!

De horloges van Balmain zijn vervaardigd met ultramoderne uurwerktechnologie en staan bekend om hun tijdloze en stijlvolle verschijning. In juni wordt de nieuwe toevoeging van de collectie Be Balmain gelanceerd. Be Balmain is een subtiele balans tussen de elegantie van het merk en meer technische lijnen die zijn karakter bevestigen.

De collectie van Balmain belichaamt zowel de esthetiek van het horlogemerk als de dynamiek van een technisch horloge. Zowel chic als sportief, klassiek en modern. Met zijn achthoekige kast, verzachte hoeken en een lunet met karakteristieke contouren maakt Be Balmain een statement. De afgeschuinde randen van de armband, evenals de afwisseling van gepolijste en geborstelde delen, voegen contrast en ritme toe aan de horloges in deze lijn. De Be Balmain-wijzerplaten worden verlicht door een maanfasedisplay speciaal gemaakt voor deze collectie. De sterren en de maan worden weergegeven in een ton-sur-ton-harmonie. Daarnaast versiert het sierlijke arabeskmotief van Balmain het midden van de opaline-zilveren wijzerplaten, terwijl de effen witte wijzerplaten wel zijn onderbroken met twaalf diamanten uurmarkeringen.

Nieuwe modellen

De horloges in de nieuwe lijn zijn verkrijgbaar in een maatje kleiner en zonder maanstand. De modellen zijn allemaal verkrijgbaar met diamant en nu ook met parelmoer wijzerplaat te kiezen. Dit is de grote nieuwe highlight van 2024!

De prijzen liggen tussen de 610 en 830 euro voor beide collecties. Kijk voor meer informatie op: horloge.nl/balmain.