Cartier: A Celebration of Love

Love is all!

Cartier presenteert LOVE IS ALL, een ongeëvenaarde movie als ode aan de liefde. De prachtige, romantische beelden tonen de visie van het Maison dat universele en tijdloze liefde viert en deze graag wilt delen met ons!

LOVE IS ALL, gefilmd tussen Parijs, Los Angeles en Shanghai, brengt een aantal vrienden van het Maison voor de eerste keer samen met een buitengewone cast die bestaat uit Ella Balinska, Mariacarla Boscono, Monica Bellucci, Khatia Buniatishvili, Lily Collins, Golshifteh Farahani, Mélanie Laurent, Troye Sivan, Willow Smith, Annabelle Wallis, Jackson Wang en Maisie Williams.

Deze 12 unieke persoonlijkheden bouwen voort op elkaars creativiteit en energie door middel van deze vrolijke melodie, die laat zien hoe belangrijk culturele en artistieke diversiteit is voor de vitaliteit van een Maison als Cartier.

Arnaud Carrez, Senior Vice President, Chief Marketing Officer: “Het is een onderdeel van de filosofie van Cartier om te geloven dat we samen sterker en authentieker zijn, en daarom hebben we deze inspirerende gemeenschap van kunstenaars bijeengebracht die het leven omarmen met een gevoel van feestelijkheid. Samen lijken ze de zwaartekracht te trotseren door middel van de rode doos van Cartier, die ze hebben gevuld met een gevoel van vreugde.”

Deze film, geregisseerd door de jonge Britse regisseuse en modefotografe Charlotte Wales, die bekend staat om haar frisse, weloverwogen en luchtige aanpak, weerspiegelt wat voor Cartier belangrijk is: de overtuiging dat ieders eigenheid wordt verrijkt door die van anderen en dat deze verbindingen onze talenten versterken. Het is een onvoorwaardelijke verklaring van waardering voor kunst en cultuur van een Maison dat weet dat we buiten de gebaande paden moeten denken, grenzen moeten verleggen en barrières moeten overwinnen en al het andere dat ons leven of ons verlangen om ons hart te bevrijden in de weg staat.

LOVE IS ALL is ook een veelzeggende songkeuze, een popmelodie gecomponeerd in de jaren 70 door Roger Glover en Ronnie James Dio. “Iedereen moet samenleven”. Cartier’s film deelt de universele boodschap achter deze warme en vreugdevolle teksten tijdens het vieren van de feestdagen, oftewel de belangrijkste tijd om samen te komen en familie te vieren.

BEKIJK HIER DE MOVIE!