Krachtig en elegant

Maak kennis met de novelties van Ebel

Sinds 1911 maakt EBEL fijne en elegante horloges. Vandaag de dag staan zij nog steeds bekend om het iconische armband ontwerp met kenmerkende golfvormige schakels. Wij stellen je graag de volgende nieuwe, subtiele modellen aan je voor!

EBEL SPORT CLASSIC STARDUST

De Classic Stardust schittert met een volledig dia-
mond-geprepareerde wijzerplaat, bestaande uit precies 253 briljant geslepen diamanten. Omringd met nogmaals 47 diamanten en een 18K geel-goude armband maakt dit ontwerp tijdloos en elegant.

EBEL 1911 GRANDE

Ter ere van de 75e verjaardag van Ebel, is de 1911 lijn gelanceerd. De EBEL 1911 Grande 34mm horloge voor vrouwen valt op door een parelmoeren wijzerplaat in een warme oker tint en 10 diamanten. Het horloge kan gedragen worden met verschillende banden. De metalen band bevat vijf schakels en kenmerken de vijf 1911 modellen die afgelopen jaar gelanceerd zijn. De lichtbruine stoffen band is gemaakt van recycled plastic en kurk uit de oceaan.

EBEL 1911 SPORT CLASSIC

De EBEL 1911 is origineel gelanceerd als onderdeel van de Sport Classics. Het nieuwe EBEL 1911 model komt in een diepblauwe marine kleur omringend met contrasterend zwarte aluminium. Het sportmodel is geschikt tot 200 m in de diepte en kan ook gedragen worden met een zwarte stoffen band, gemaakt van gerecycled pastic uit de oceaan.