Ole Lynggaard Copenhagen

Met deze eyecatcher steel jij de show tijdens de feestdagen

De ontwerpers van Ole Lynggaard Copenhagen werken met passie aan de minutieuze details
van elk sieraad. Elke edelsteen wordt handmatig gecheckt, elk juweel is handmatig vervaardigd en bewerkt en gaat door hun handen. Persoonlijkheid en een unieke uitstraling; dit geeft net dat beetje extra aan Ole Lynggaard Copenhagen. Elk detail van het merk gaat over kwaliteit. In de werkplaatsen van het bedrijf in Kopenhagen werken verschillende generaties zij aan zij. Een vader en zoon, moeder en dochter aan de werktafel waarvan de oude garde een loopbaan van ruim veertig jaar heeft bij Ole Lynggaard Copenhagen. Speciaal voor dit feestseizoen selecteerden wij de Wild Rose-collectie, een speels maar elegante collectie van het Zweedse merk waarmee jij de show steelt tijdens de feestdagen.

Onderdeel van de Wild Rose-collectie is de Wild Rose oorclip vervaardigd uit 18-karaats geelgoud met 22 diamanten. Meester-goudsmeden hebben het goud met de hand gepolijst om het reliëf en contrast te creëren. De oorclip is als enkel stuk verkrijgbaar en geeft jouw look een ware touch up waarmee jij de show steelt.

Wild Rose oorclip

Recent toegevoegd aan de Wild Rose-collectie van Ole Lynggaard Copenhagen zijn de Wild Rose Stud Earrings. Dit speelse maar elegante ontwerp is geïnspireerd op de charme van de natuur. De oorbellen stellen de meeldraden van de wilde roos voor – het opvallende middelpunt van de bloem dat staat voor een nieuw begin. De oorbellen bestaan uit 18-karaats geelgoud, bezet met brijlantgeslepen witte diamanten.

ZIE OOK: DE FAVORIETE HOTSPOTS VAN CHARLOTTE LYNGGAARD IN KOPENHAGEN