Fashion meets art

Modehuis NATAN lanceert The Artist Studio

Het Belgische modehuis NATAN lanceert ‘The Artist Studio’, om zijn inspiratiebronnen te cultiveren en de Belgische creatieve scene te promoten. ‘The Artist Studio’ resoneert met de waarden, passie, reflectie op de actualiteit en knowhow die ook in het DNA van het modehuis zitten. Dit najaar tonen drie artiesten hun werk in de ruimten van Maison Natan. Zeker een must visit als je in de buurt bent!

In de Maison Natan boekiek in Knokke zijn de papieren creaties van grafisch ontwerpster en papierkunstenares Margaux Baert te bewonderen. De vijf papieren sierlijke paradijsvogels zweven door de boetiek, om een droombeeld en poëtisch moment op te roepen bij de bezoeker. De vogels zijn een hommage aan de sensualiteit en elegantie waar Natan om bekend staat, waarbij de kleurencombinatie van hun verenkleed is geïnspireerd op de herfst/winter-collectie van het modehuis.

Ook Marie Michielssen, designer-keramiste en huisontwerpster van Serax, toont haar creaties in oktober. Haar structuren van papier-maché zijn geïnspireerd op de nieuwe anderhalvemetersamenleving. Ze heeft kamerschermen gecreëerd als artistieke oplossing om de afstandsregels in een ruimte te garanderen. In november toont designer Ben Storms zijn ‘In Hale/Ex Hale’-collectie in de boetiek in Brussel. Zijn enorme marmerblokken op metalen hoofdkussens zullen in de boetiek worden opgehangen, om de illusie te wekken dat elk stuk massief marmer licht en luchtig is.

https://www.instagram.com/p/CGO_h6eHrvh/