MET GALA 2023

Serena Williams kondigt tweede zwangerschap aan op de rode loper van het Met Gala

Serena Williams knows how to make an entrance! De voormalig toptennisster kondigde tijdens haar verschijning op de loper van het Met Gala 2023 aan in verwachting te zijn van haar tweede kindje.

Op de eerste maandag in mei hullen de sterren zich in New York in de meest bijzondere creaties tijdens het Met Gala, het belangrijkste modegala van het jaar. Het thema van dit jaar? Karl Lagerfeld: A Life of Beauty. Oftewel: een ode aan de in 2019 overleden modeontwerper Karl Lagerfeld. De gasten verschenen onder andere in Chanel, Chloé en Fendi.

Serena Williams

Serena Williams hulde zich in een zwarte jurk met witte rok, een creatie van Gucci. Samen met haar man Alexis Ohanian verscheen ze op de rode loper, waar ze trots haar zwangerschap aankondigde. Op Instagram schrijft zij bij onderstaande foto: ‘Ik was zo blij toen Anna Wintour ons drieën uitnodigde voor het Met Gala!’

Het is het tweede kindje voor het stel. In een eerder interview met Vogue liet Serena weten voorzichtig afstand te nemen van haar tenniscarrière en zich te willen focussen op het uitbreiden van haar gezin.