G-Star RAW

Stay-At-Home Catwalk

We kunnen vanavond helaas niet genieten van een gezellige vrijmibo of heerlijk diner in je favo tent, maar wel van een fashionshow! G-Star RAW organiseert een Stay-At-Home Catwalk, die iedereen over de hele wereld veilig vanuit eigen huiskamer kan volgen!

Het doel van de unieke show is om hun producten te blijven tonen, verbinding te maken, te entertainen en fans te inspireren. Zélfs nu de G-Star-winkels tijdelijk gesloten zijn. Door het coronavirus is thuisblijven de nieuwe norm geworden. Daarom organiseert het kledingmerk een virtuele show, rechtstreeks vanuit de gangen, keukens en woonkamers van de G-Star-modellen en influencers. 25 influencers van over de hele wereld zijn gevraagd een item te showen en op de beat van de G-Star Raw-track te lopen. G-Star creëert één grote wereldwijde catwalkshow van alle content die wordt opgenomen. Nederlandse influencer Milan Carvalho vertegenwoordigt ons land, door aan de Insta-catwalkshow mee te lopen vanuit zijn eigen huis.

“In deze moeilijke tijden staat G-Star nog steeds ten dienste van onze trouwe klanten. We blijven werken. We zijn nog steeds inventief en creatief. Onze Stay-at-Home Catwalk laat zien hoe we wereldwijd hebben samengewerkt om een beetje vreugde en afleiding te bieden rond één duidelijke boodschap: blijf thuis!

Gwenda van Vliet, CMO van G-Star RAW

Check de show vanavond om 20:00 uur via het Instagramkanaal @gstarraw.