DvF

The Diane Effect

Feminist en modeontwerpster Diane von Fürstenberg werd miljardair met haar iconische wikkeljurken van het gelijknamige modemerk dat sinds 1970 bestaat. Haar jurken worden op een komische manier beschreven als krachtig en sexy, zonder dat een eventuele (boze) schoonmoeder het afkeurt. Hoewel Diane’s merk haar vermogend maakte en ze een groots leven leidt met ups en downs, blijft ze zich onvermoeid inzetten voor vrouwen middels haar platform DVF Voices, The DVF Awards en DVF Gives. Doorzettingsvermogen, kracht en durf erfde Diane van moeder en Holocaust-overlever Liliane Nahmias. Onlangs gaf ze in samenwerking met Phaidon het boekje Own It: The Secret to Life uit. Wij spraken haar naar aanleiding van de kleurrijke en luchtige gids over haar indrukwekkende levenspad. 

‘Het belangrijkste in het leven is om een goede relatie met jezelf te hebben. Als je dat eenmaal hebt, dan is elke relatie die je hebt een plus en geen must

Diane von Fürstenberg

Lees het interview dat we deden met Diane von Fürstenberg in de nieuwe editie van Talkies Magazine, bestel de nieuwste Talkies Terras Special hier!