TI SENTO Milano

is terug, én hoe!

Afgelopen zaterdag was het zover: tijdens AFW Studio toonde TI SENTO – Milano haar nieuwste SS19 collectie samen met Maison365. De ‘Hidden Treasures’ collectie past perfect bij het Mix&Match concept van Maison365. Het resultaat? Zestig sprankelende en inspirerende looks voor komend seizoen!

De ‘Hidden Treasures’ SS19 collectie van TI SENTO – Milano is stijlvol, vrouwelijk en een tikkeltje gewaagd. Deze elementen sluiten perfect aan bij de drie collectie thema’s van Maison365: Indigo Impressions, Poolside Reflections en Shimmering Lights.

De collectie voert je namelijk mee naar warme zomerdagen en zwoele zonsondergangen. De sieraden zijn een combinatie tussen felle zomerse kleuren als blauw, turquoise, lapis gemixt met elegante kleuren zoals goud en rosé. De Iconische Flowerbud komt terug en gaat samen met nieuwe stijlen als snake, windrose, paisley en gevlochten structuren.

Benieuwd naar de nieuwste items van TI SENTO – Milano? Van dinsdag 12 maart tot en met zondag 17 maart geeft TI SENTO – Milano een exclusief kijkje in haar sieradenkeuken en opent haar eerste pop-up in de 9 Straatjes in Amsterdam. Tijdens deze week zullen er diverse activaties plaatsvinden, waaronder een Mix & Match stylingssessie in samenwerking met Danie Bles en Maison365.