Elisabetta Franchi

Til je garderobe dit seizoen naar een hoger niveau met deze items

In een magisch decor, met de creatieve visie van Carine Roitfeld, legde fotograaf Sebastian Faena model Stella Maxwell vast in de nieuwe atumn/winter-collectie van Elisabetta Franchi. De vrouwelijkheid en elegantie van Stella sluiten perfect aan bij het modehuis. De nieuwe campagne is een eerbetoon aan de kracht en elegantie van vrouwen. De Italiaanse sophisticated stijl en glamorous looks van de designer en het merk geven iedere vrouw een zelfverzekerde uitstraling. Zo ook deze collectie met een verfrissende stoere touch. Deze runwaytrends wil je onthouden om je garderobe naar een hoger niveau te tillen dit seizoen!

SPARKLES EVERYWHERE

Met deze nieuwe collectie stappen we in het Amerikaanse Art Decotijdperk. Pailletten, kralen en franjes waren allemaal gebruikelijk voor feestjurken in de jaren twintig. Maak de looks compleet met glinsterende plateauhakken en satijnen muiltjes, gestileerd met elegante tassen gemaakt van fluweel en verfraaid met borduursels.

LOVELY LIME

De kleur groen zien we al een tijd veel voorbijkomen in het modebeeld, maar nog niet zo vaak in deze frisse limoenkleurige vorm. Een welkome tegenstelling tot de standaard donkere herfstitems.

AVIATOR CHIC

Elisabetta Franchi liet zich inspireren door haar fascinatie voor de eerste vrouwelijke piloten. Zo wordt de glamourous esthetiek van de runwaylooks onderbroken door oversized cargobroeken met strakke tops, pilotenjassen en stijlvolle overalls.

LINGERIE INSPIRED

Inzetstukken en kanten details verwijzen naar lingerie, vergezeld van haar signature diepe decolletés die een verfijnde sensualiteit oproepen.

Elisabettafranchi.com