Vir-gin

Alcoholvrije gin-proeverij

Het weekend vier je natuurlijk het allerbest met een heerlijke cocktail. Voor alle ginliefhebbers die de alcohol éven willen laten staan, start Schiedam Partners samen met P. Loopuyt & Co Distillers met een verfrissende Loopuyt Virgin 0% proeverij! Iedere zaterdag in juli kun je deelnemen aan de intieme, gratis proeverij én kun je genieten van de Loopuyt 1772 Virgin 0%: de nieuwe alcoholvrije variant op de geliefde Loopuyt 1772 Dry Gin.  

Bij de proeverij mag een ‘Perfect Serve’ – de perfecte verhouding tussen gin & tonic – natuurlijk niet ontbreken. Voor de alcoholvrije variant is deze omgedoopt tot ‘Virgin Serve’. Tijdens het ruiken, proeven en genieten van de alcoholvrije gin kom je meer te weten over P. Loopuyt & Co Distillers en het Distillers District S’DAM. Loopuyt 1772 Virgin 0% wordt gemaakt van dezelfde 12 botanicals waar ook de Loopuyt Dry Gin van wordt gemaakt, waardoor de smaak nauwelijks te onderscheiden is van de originele met alcohol. Nét zo lekker dus én het bespaart je een flinke kater!

Schiedam staat al eeuwenlang bekend als het internationale hart van de jeneverindustrie en is ook de thuisbasis voor smakelijke gins. Een hippe variant op de jenever – ooit bedacht door de Britten. Gin is hot, vooral in de zomer! Door de groeiende vraag naar alcoholvrij dranken is P. Loopuyt & Co Distillers op het idee gekomen voor de Vir-gin.

De proeverij vindt plaats in het I-PUNT de Waag in Schiedam, iedere zaterdag van juli. Check www.sdam.nl voor alle info!