Weekendtip

Borrel op de grachten

Happy weekend! Onze weekenden zien er de laatste tijd iets anders uit dan we gewend zijn, maar zijn zéker niet minder leuk. Speciaal voor de Amsterdammers onder ons delen wij twee fijne weekendtips van Hotel De L’Europe om ultiem te genieten!

Ben jij één van de gelukkige Amsterdammers met een boot? Dan is het nieuwe concept Marie en Bateau écht iets voor jou. Vaar met je bootje over de grachten van Amsterdam, langs het prachtige terras van Hotel De L’Europe. Veilig vanaf je boot kun je de lekkerste luxe borrelhappen, gekoelde dranken en heerlijke flessen wijn bestellen om mee te nemen op je vaartocht. Afhalen bij Marie en Bateau kan iedere dag, tussen 12:00 en 21:00 uur. Uiteraard verloopt de betaling contactloos.

Ook is Graziella, de nieuwe trattoria van’t Huys in Hotel De L’Europe, wegens de coronacrisis en -maatregelen een nieuw initiatief gestart: Graziella a Casa. Een luxe afhaalservice die de Italiaanse sferen naar jouw eettafel brengt. Een fijne optie tot we weer kunnen genieten aan een tafeltje in het restaurant zelf. Je kunt kiezen uit een 2-gangenmenu voor € 19,50 en een 3-gangenmenu voor € 24,50. Geniet van heerlijke antipasti, verse gnocchi, lekkerste pasta’s en zalige desserts. Bestellen kan via de website.