Nieuwe hotspot

Carré opent zomers terras op de Amstel

De zomer vieren we natuurlijk het liefst tijdens heerlijke dagen en zwoele zomeravonden op het terras. Gelukkig is Amsterdam deze zomer een terras rijker! Koninklijk Theater Carré opent een groot terras op één van de mooiste plekken van de stad: op de Amstel. Hier geniet je op het water van een borrel, lunch of diner met een fantastisch uitzicht over de Amstel én met zon tot in de late uurtjes.

Het Carréterras op de Amstel is geheel coronaproof ingericht en biedt ruimte aan ongeveer zestig tafels en 250 stoelen. Met consumpties op het terras en de mogelijkheid om bij het afrekenen een extra donatie te doen hoopt Carré, dat al 132 jaar bekendstaat als hét theater van Nederland, haar voortbestaan veilig te stellen. Het theater ontvangt dit jaar geen subsidie en de inkomsten zijn de afgelopen maanden natuurlijk weggevallen. Daarom kun je Carré nu steunen op dit heerlijke terras tegenover het theater.

Naast het terrasgedeelte is er een klein stadsstrand gecreëerd op het terras van de Amstel, voor een extra zomerse sfeer met strandstoelen voor de liefhebber. Het fijne stadsstrand biedt ruimte voor twintig strandsets met twee strandstoelen. De menukaart van het Carréterras bestaat uit kwalitatieve klassiekers, waarbij samen wordt gewerkt met lokale leveranciers. Het terras op de Amstel is tot ongeveer eind september geopend. Van maandag t/m woensdag van 11.00 – 20.00 uur en van donderdag t/m zondag van 11.00 – 22.00 uur. Check carre.nl voor meer info.

© Floris Heuer