The Grand Beach

De Franse Rivièra in hartje Amsterdam

Hotel The Grand Amsterdam heeft een stukje Franse Rivièra naar Amsterdam gehaald: The Grand Beach. Een heerlijk strand en terras op haar historische binnenplaats, geïnspireerd op de Franse Rivièra. Gasten kunnen hier in zomerse sferen genieten van een koud glas rosé of frisse cocktail en Franse gerechten en hapjes.

Omdat veel Nederlanders deze zomer het land niet zullen verlaten, brengt Sofitel Legend The Grand Amsterdam het vakantiegevoel naar de stad. Op de binnenplaats is een zandstrand aangelegd, die is aangekleed als ware luxe beachclub in St. Tropez. Op de menukaart staan Zuid-Franse gerechten als verse kreeft, entrecote met Béarnaisesaus, Franse frietjes en delicatessen als oesters, sardientjes en kaviaar. De rosé uit de Provence, champagne en cocktails bereid met Franse likeuren zijn heerlijk als aperitief, of voor bij een zwoele zomermiddag op het terras.

Neem plaats op een loungebank, een intiem tafeltje voor twee of aan een van de hoge borreltafels en ervaar het ultieme vakantiegevoel in hartje Amsterdam – uiteraard op anderhalve meter afstand. Ook is er een bar met ook vaak een dj, die zorgt voor zomerse achtergrondmuziek. De opening van The Grand Beach valt samen met La Fête de la Musique, waarbij over de hele wereld in Sofitel-hotels de zomer gevierd wordt in Franse stijl.

The Grand Beach is t/m 13 september dagelijks geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur.