Ice delivery

DIY-Magnumbox

IJsliefhebbers opgelet: Magnum brengt deze zomer een ultiem genietmomentje aan huis! Vanaf nu kun je gratis een DIY-Magnumbox bestellen bij Deliveroo waarmee jij thuis je eigen Magnum kan personaliseren – met de nieuwe Magnum Ruby én de lekkerste toppings!

Iedere zomer opent Magnum zijn pleasure stores in Nederlandse steden, waar consumenten hun eigen favoriete Magnum kunnen ontwerpen met verschillende toppings. Door de huidige omstandigheden blijven de deuren van de pop-up pleasure stores deze zomer helaas wereldwijd gesloten. Daarom brengt Magnum deze ice pleasure naar je eigen huis.

In de DIY-Magnumbox krijg je de nieuwe Magnum Ruby. Dit is het eerste verkrijgbare ijsje van ruby chocolade – het recent geïntroduceerde vierde type chocolade. Daarnaast zijn er in de doos verschillende toppings te vinden, zoals witte chocolade, witte meringue, gedroogde aardbeiencrunch en de welbekende chocolade Magnumstempel. Ook zijn in de doos meerdere recepten te vinden om thuis verschillende creaties te kunnen maken.

De DIY-Magnumbox is vanaf nu voor iedereen in Amsterdam gratis te bestellen via Deliveroo, bij de Magnum Ice Cream store in de Pijp en de Magnum Ice Cream store in het Centrum. Wees er snel bij, want op = op!