LIVE AT ORANJE

Culinaire dinnershow aan zee

Zin in een heerlijk culinaire avond vol entertainment? Dan is ‘Dinnershow by the Sea – Live at Oranje’ echt iets voor jou! Geniet van de Hollandse Rivièra, een culinair viergangendiner, de lekkerste wijnen én topentertainment van de beste Nederlandse artiesten. En uiteraard allemaal geheel coronaproof.

‘Dinnershow by the Sea – Live at Oranje’ is een vier uur durende show met een viergangendiner, wijnarrangement én perfect bijpassend entertainment. Tijdens de show word je getrakteerd met een mini-concert van een Nederlandse topartiest. Onder andere Jeroen van der Boom, Edsilia Rombley, Glennis Grace, OG3NE, Xander de Buisonjé en Karin Bloemen zingen de sterren van de hemel en zijn superenthousiast om er een unieke show van te maken.

Stars at Oranje

Naast het dinnershowconcept is Hotels van Oranje bezig met een spin-off met een aantal sterrenchefs van ‘Les Patrons Cuisiniers’. ‘Les Patrons Cuisiniers’ zijn onderdeel van een collectief dat achter ‘Rond de Tafel’ in de Gashouder in Amsterdam zit. Voor de vier woensdagen van november ontwikkelt Hotels van Oranje samen met de Patrons een concept, waarbij de keukenbrigade onder leiding van een sterrenchef zijn signature menu serveert. Culinaire hapjes op sterrenniveau, de lekkerste wijnen én topentertainment: dé ingrediënten voor een unieke avond!

Check liveatoranje.nl voor meer info!