ADE

In the mood for a party? Hier drink je de lekkerste cocktails

Nog even en dan gaat het Amsterdam Dance Event weer van start. Vanaf 19 oktober is het zo ver, dan kan je (bijna) overal genieten van een feestje. Speciaal voor deze week hebben de restaurants van The Entourage Group ieder een cocktail samengesteld.

IZAKAYA KITCHEN & BAR

De populaire bar is een van de must-go spots als het gaat om socializen en bijzondere cocktails drinken. Voor het Amsterdam Dance Event heeft het restaurant een special gemaakt die uiteraard gemaakt wordt op basis van het Japanse Shõchu en samen met het ingrediënt Yuzu, genaamd: Yuzu Bird Martini.

THE BUTCHER

Heb je wel eens van een Espresso Martini gehoord die geserveerd wordt als boozy milkshake? Wie weet heb jij dit altijd al eens willen proberen. Dat kan bij de trendy burgerbar THE BUTCHER. Naast deze cocktail geniet je hier van haute fastfood.

MR PORTER

Met indrukwekkend uitzicht op het Paleis en De Dam is de bar van MR PORTER op elk uur van de dag levendig en transformeert deze plek tot een sexy en verrassend gegeven. En dat is exact waar het om draait tijdens Amsterdam Dance Event. Zoals we van dit restaurant kunnen verwachten wordt ook hier een speciale cocktail aan het menu toegevoegd, waar je spontaan van begint te dansen: A Foxy Thing.

THE DUCHESS

Bij The Duchess spelen niet alleen prachtige producten de hoofdrol, maar ook de cocktailkaart zorgt voor een fijne ervaring. Tijdens deze feestelijke week ben je hier dan ook zeker aan het juiste adres voor een cocktail of twee. De barmannen hebben de cocktail Golden Autumn samengesteld, je komt hiermee perfect in de mood en zorgt ervoor dat je het eenvoudig vol kunt houden tot in de vroege uurtjes.

MOMO RESTAURANT, BAR & LOUNGE

Terwijl de dj de lekkerste plaatjes draait en je zo direct dat échte party-gevoel bezorgd, shaken de bartenders van MOMO een lekkere cocktail voor je. Voor Amsterdam Dance Event bezorgt MOMO wat tropische sferen de special Take me to Hawaii. Deze cocktail bestaat onder andere uit wodka en een siroop van kokosnoot.

THE BUTCHER SOCIAL CLUB

De meest Urban Playground tijdens Amsterdam Dance Event is beslist THE BUTCHER Social Club. In deze full-service speeltuin komen nachtbrakers en vroege vogels samen. En exact op basis daarvan heeft deze trendy burgerbar een cocktail samengesteld die een niet al te hoog alcoholpercentage bevat en dat maakt dit de perfecte spot voor een easy going cocktail, genaamd Cordial Beat.