Christmas cocktails

Let the festivities be-gin

Komende feestdagen zijn anders dan anders, maar wel kunnen we nog steeds uitpakken. Ook al vier je deze kerstperiode in je beperkte bubbel, op sfeer en gezelligheid staat geen limiet! Om er toch een feestje van te maken, delen wij hier een paar heerlijke gin-cocktails. Let the festivities be-gin!

Tanqueray-gin is een heerlijke, tijdloze gin die perfect is om de lekkerste cocktails mee te maken. De herkenbare groene fles herbergt een sensationele combinatie van frisse jeneverbes, pittige koriander, het aroma van engelwortel en een zachte toets van zoethout. Of je nu fan bent van een bitter drankje of een zoete borrel; Tanqueray mix en match je naar hartenlust. Met deze receptjes steel jij de show tijdens happy hour at home of tijdens het intieme kerstdiner!

TANQUERAY NEGRONI

Vul je glas met 35 ml Tanqueray London Dry Gin en ijs. Voeg vervolgens 25 ml van je bitterzoet Italiaans drankje en 25 ml van de vermouth toe. Voor de finishing touch garneer je het drankje met een sinaasappelschil.

T&T GRAPEFRUIT

Vul het glas voor de helft met ijs en voeg 50 ml Tanqueray London Dry Gin toe. Giet vervolgens 150 ml tonic toe, garneer met een schijfje grapefruit en laat de cocktail ronddraaien in het glas. En voilà, je Tanqueray & Tonic is helemaal ready!

TANQUERAY MARTINI

Vermeng 50 ml Tanqueray London Dry Gin met 10 ml Vermouth en giet vervolgens uit in een gekoeld martiniglas. Werk af met grapefruit. Cheers!

Gin-tastic gifting Ook is een fles Tanqueray is een cadeau dat eigenlijk altijd kan. Of het nu een attent cadeautje is voor de host, een secret Santa surprise of een cadeau voor je schoonouders. De iconische Tanqueray London Dry Gin, die al bijna twee eeuwen synoniem staat voor een uitgebalanceerde mix van botanicals, is er nu in heerlijke Tanqueray-giftset!